Tänään eläinsuojeluyhdistys järjesti linnoituksessa match shown, johon suunnattiin koko porukan voimin harjoittelemaan.

Mika aloitti junior handlerissa (lapsi & koira kisaa ei ollut) Sannin kanssa ja esittäjien ikähaitari olikin suuri. Mika kuitenkin esitti Sannin hienosti aina 3. sijaan asti!

Meillä oli paikalla kaikki Lappeenrannan lapset, Alvin, Daisy, Elvi, Kuura ja meidän Tamara. Oli kiva nähdä teitä kaikkia! Pennut ovat edelleen tasaisia, joskin jokainen on tietysti oma persoona ja oman näköinen.

Pentuihin osallistui Kuura, Elvi ja Tamis. Tamis aloitti numerolla kuusi ja esiinty todella kivasti, yllätyin positiivisesti. Liikkui vetämättä, näytti hampaat, antoi hyvin tuomarin kopeloida ja seisoi paikallaan pieniä hetkiä kerrallaan. Tosin välillä piti käydä istumaan, kun ei ollut malttia seisoa pitkää aikaa kerrallaan. Sinisen nauha tällä kertaa. Elvi oli melkein heti Tamaran jälkeen. Elvillähän on jo yksi mätsäri takana, ja kovasti olivat Ellan kanssa petranneet, sillä Elvi esiintyi myös kivasti. Sininen nauha kuitenkin heillekin. Kuura oli ekaa kertaa kehässä, saaden punaisen nauhan maltillisella esiintymisellä.

Sitten oli vuorossa sinisten saaneiden kehä, jossa Tamara jaksoi vielä hienosti esiintyä. Onneksi tuomari ei miettinyt kovin pitkään, ettei pienet pennut kerkeä väsähtämään ja kehästä jää hyvä mieli ;). Pitkään tuomari Tamista katsoi, mutta kun pentu laittoi takapuolen aina välillä maahan jatkopaikkaa ei irronnut. Mutta erittäin hyvin Tamis esiintyi, olen vieläkin niin tyytyväinen! Elvi sai jatkopaikan sinisten kehässä ja oli lopulta toinen! Hyvä Ella ja Elvi! Kuuralle ei punaisten kehässä enää sijoitusta, mutta kokemusta tuli kaikille, ja se on tärkeintä ja sitä me lähdimme hakemaan. Pentuja oli melko reilusti, taisi olla yli kaksikymmentä!

Jillan kanssa käytiin isoissa koirissa katsomassa miltä se kehäesiintyminen näyttää. Menestystä ei tullut, mutta olin ihan tyytyväinen Jillaan. Se liikkui kauniisti (liikkuminen on sen vahvuus) antoi tuomarin katsoa hampaat ja kopeloida muutenkin läpi ongelmitta. Ja se seisoo paikallaan kuin tatti, tosin Jillan mielestä se on tylsää puuhaa kuin mikä, joten korvat ovat ihan muualla kuin pystyssä. Tosin sanoessani "kissa" tai "kuka siellä" saan korvat hetkeksi nousemaan. Mielummin se olisi tehnyt tokoa, kehän ulkopuolellakin tarjoili maahanmenoa, pakkia, istumista yms. =D Ja korvat pystyssä ;)....kunnes mentiin taas kehään.

Kameraa ei ollut mukana, joten aiheeseen liittyviä kuvia ei ole =/..... Jos joku sattui jotain räpsimään (Anniina?) niin saa lähettää =)? Tässä nyt kuitenkin yksi kesän aikana otetuista kuvista, ettei mene pelkäksi tekstiksi tämä päivitys.