Muiden pitäessä muotiblogia, voin esitellä meidän muotia. Värillä ei ole väliä, mutta jostain syystä meille on kasautunut kaikkea vaaleanpunaista ja pinkkiä. Ehkä se on tuon rinsessa Jillan ansiota.

Kaikkea tarpeellista ja "tarpeellista" koiraharrastajalle. Vaaleanpunainen treeniliivi yläkulmassa, alakulmassa matto odottamassa rinsessan tyttärentytärtä ja siinä välissä Jillan pinkki takki (josta se ei tykkää...). Sitten pipo ja kynsikkäät, jos se on niiden nimitys? Ne on kätevät tokossa palkatessa. Sitten laukku, mikä on meillä useasti kisoissa/kokeissa mukana, sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Jillan pinkki patukkaa (josta se TYKKÄÄ) sekä vanha kulahtanut panta. Se on palvellut paremmin kuin hyvin. Yllätys yllätys minkä värinen rekkarikansio (Tamskulla mintun vihreä) ja sitten alakulmassa kaksi palkintoa, mitkä on tänä vuonna voitettu.

Sitten niitä vaaleanpunaisia unelmia. Lauantaina näin Tamsua ja vaikea sanoa vielä onko siellä masussa mitään. Edelleen se näyttää pyöristyneen, mutta nisät on kuten ennenkin. Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin.

Pinkki on Pop!

IMG_0657-normal.jpg