Ellan kanssa käytiin tässä vähän aikaan sitten treenaamassa tokoa tapiksella. Miulla oli pelkkä Jilla mukana, se sai nyt ihan omaa laatuaikaa ilman Tamsua. Tokossa tehtiin kaikki avo-liikkeet, pohjana vähäinen treenaus, tavoitteena innokas treeni. Käytin välipalkkana vain kehuja ja Jilla jaksoi tehdä hienosti hommia, se oli itseasiassa aika liekeissä! Laitan vielä ihan itseäni varten erittelyn meidän liikkeistä.

Paikkamakuu: Oltiin piilossa joku vähän yli 2 min. Videomateriaali näytti että hyvin meni, ei ryömimistä eikä liikkumista muutenkaan. Jeeee!

Seuraaminen: Oli innokas koira ja aika mallikkaasti meni. Tykkäsin.

Liikkeestä maahan: Meni hyvin maahan, mutta nousi istumaan. Tehtiin koko liike uudestaan, sitten onnistui.

Luoksetulo: Tuli suoraan sivulle, ei tehnyt stoppia ollenkaan, kun tiesi ettei ole takapalkkaa. Huoh, me ei varmaan ikinä opita tätä :(.

Liikkeestä seisominen: Hyvin meni.

Nouto: Oli metallikapula, nouti hyvin mutta palautti sen minun jalkojen juureen ja kävi itse maahan :D nauratti!

Kaukot: Yksi vaihdos jäi tekemättä, muuten ok.

Hyppy: Meni hyvin.

Olikohan siinä kaikki? Tähän olemattomaan treenimäärään nähden meni ihan kivasti ja tosiaan Jilla oli hyvässä vireessä. Jospa me vielä kokeiltas jossain kokeessa tänä vuonna...niin ja treenattais.

Lähdettiin vielä jälkimetsään. Tehtiin pitkä jälki ja mentiin lenkille siksi aikaa että jälki vanhenee. Jilla ei tehnyt läheskään niin hyvin kuin yleensä. Johtuikohan siitä että oli Ellan tallaama jälki vai eikö vain ollut meidän päivä silloin...

Esineruutu meni mallikkaasti, kolme esinettä vietiin ja kaikki se Jilla löysi ja palautti minulle. Se on siitä kiva, ettei luovuttanut vaikka ei heti löytänytkään vaan oli aika sitkeä etsimään. Kaikista parasta oli kuitenkin, kun se löysi esineen ja juoksi tuomaan sitä minulle - niin tyytyväisenä itseensä kun olla voi :).

Jilla-Mama siinä lähdössä hommiin!

IMG_0279-normal.jpg

Ja tässä Papu, Topi kirjoitti näin:

"Papu on Lapin kuuluisin koira kohta kun kaikki tykkää siitä. Se on semmonen metsänhenki."

papu-normal.jpg