Eilen oli kuuden harkkaviikon vika päivä ja nyt sitten seuraavana vuorossa koulua viikon verran. Kesä sisältää opiskelua, töitä ja lomailua, mutta en vielä tiedä kuinka paljon mitäkin. Toivottavasti sopivassa suhteessa kaikkia.

Tänään on ollut lämmin päivä ja Ella lupasi auttaa meitä rallytokon koukeroissa. Olin sitten Elvin tokojutuissa liikkurina. Tosiaan, sain paikan rallytokokisaan ja vieläpä molemmille tytöille. Lajista en tiedä kovin paljoa, mutta katsotaan miten meidän käy. Onneksi siinä on meitä ennen useampi koirakko, joten näen vähän mallia.

Jillan kanssa aloitettiin rallystä ja se tuntui olevan aika luonnon lahjakkuus :) Tokojuttuja tehtiin ryhmässä 3 min. paikkamakuu (oli ihan paikallaan), ruutu (onnistui melko lyhyestä matkasta tosi hienosti), sekä hyppynouto (ekalla yritti varastaa, tokalla onnistui, palautusta tosin pitää hioa). Myöhemmin päivällä tehtiin vielä luoksetulo takapalkalle.

Tamskun kanssa tehtiin myös rallyjuttuja, mitkä oli sille selkeästi vaikeampia kuin Jillalle. Kyllä Tamsukin sitten vähän pääsi jyvälle ja nyt saan sen jo hyvin ohjaajan eteen istumaan. Mutta treenata meidän vielä pitää, siten miten ehditään ennen kisaa. Tokojutut meni ihan mallikkaasti, 2 min. paikkamakuu (onnistui hyvin), liikkeestä maahanmeno onnistui myös sekä myöhemmin päivällä luoksetuloa. Alokasluokan malliin tehtiin hyppy, mutta siinä Tamsku ei malttaisi odottaa hypyn takana paikallaan.

Täytyy sanoa, että pitäisi useammin saada tokotreenejä tehtyä, aloittaminen on aina vaikeaa, mutta sitten tulee kyllä tosi hyvä mieli. Ja kiva laji se kyllä on (melkein aina, heh). Mutta juuri äitille tänään sanoin että kaksi koiraa ja kolmesta lajista tavoitteet tälle vuodelle (molemmille rallytulokset, molemmille luvat agilitystä ja molemmille tokotulokset....) niin on kyllä hommaa.

Elvin tunnari. Ella on tehnyt hienoa työtä. Tänän Elvi on myös ehtinyt käymään mätsärissä tuloksella sin4.

unnuamed.jpg