Tänään oltiin taas agikisoissa. Imatran kennelkerhon järkkäämät, mutta LAU hallilla. Tuomarina Sami Topra ja me Jillan kanssa agi- sekä hyppyradalla.

Tänään oli agilityjumalat meidän puolella ja tähdet oikeassa asennossa :). Agiradalta meille jo tänä vuonna niin kovin tuttu vitonen. Rima tipahti. Rata taisi kuitenkin olla aika haastava, koska missään kokoluokassa ei nollia tullut, ei myöskään maxeissa. Me voitettiin sitten ainoalla vitosella tämä rata, aika -11,64 sekuntia.

Hyppyrata seuraavana. Siellä oli yksi kohta missä jäin kovasti jälkeen ja kolmen rinnakkaisen hypyn sarja mietitytti. Näin ennen meidän suoritusta, että moni muu teki ne ihan toisenlailla (hienommin..) mutta pysyin alkuperäisessä ajatuksessa. Puhtaasti saatiin koko rata läpi ja NOLLAlla maaliin! Ajalla -11.90 sekuntia. Tämä oli ainoa nolla makseissa ja näin irtosi voitto myös tältä radalta ja saatiin luva! Hurraa!

Tämä nolla tuli kyllä niin oikeaan saumaan, tänä vuonna meillä on monen monta vitosta (muistaakseni kuusi...) ja tuntui, että se nolla meitä niin kiertää. Vaan sitkeys palkitaan.

Ella ja Jossu oli suurena apuna tänään, kun pitivät Jillaa ja otti kuvia sekä videoita, kiitos.

Nyt on Jillalla sekä Tamskulla hyppynollat, niin tästä lähtien kisaillaan sitten agiradoilla molempien kanssa.

En uskaltanut nollaa tuulettaa, ennenkuin tuli tulokset taululle...

unnamed..-normal.jpg

unnamed-normal.jpg

Jillaa ilahdutti erityisesti nuo lelut (3 min ja vinku hajotettu...) ja minua lämmitti lahjakortit ;)

Jilla-normal.jpg