Tänään ylitettiin Tamskun kanssa kisakynnys agilityssä. Seuran omat kisat, tuomarina Sascha Grunder, Sveitsistä ja oikein mukavat maxi1 radat. Jilla oli ilmoitettu molemmille radoille, agility-sekä hyppyradalle ja Tamsku vain agilityradalle.

Tamsku mitattiin maxiksi ja se mikrosirukin löytyi pienen etsiskelyn jälkeen. Jilla starttasi ekana koirakkona maxeista ja se kulki mukavasti, kunnes tuli kepit ja se jätti viimeisen välin pujottelematta. En ollut radan aikana varma että menikö se vai ei, mutta en jäänyt sitten korjailemaan. Tamsku oli viimeisenä joten ehdin hyvin vaihtaa koirat ja tarjota vettä välissä, kun lämpöasteet oli aika kohdillaan. Olen hirmu ylpeä Tamsusta, se kun ei ole koskaan tehnyt agilityä niin että siellä olisi ollut noin paljon ihmisiä ja koiria, eikä se ole noin pitkiä ratojakaan kovin paljoa mennyt. Vaan hienosti se suoritti radan, ei välittänyt tuomarista, kuulutuksista tai muistakaan häiriötekijoistä :). Harmillisesti tassu ehti osua keinulle, joten saimme hylyn, muuten tulos olisi ollut 5, yhdestä kiellosta. Kyl vaan mää oon siihen tyytyväinen!

Jillan vikalla radalla (se hyppis) jäi varmaan keppiongelma edelliseltä radalta jotenkin päälle. En tiedä mikä oli, kun se on hyvin kepittänyt aikaisemmin. Kaksi virhettä kepeiltä, tulos 10. Harmi, olisi ollut nopea nolla jos olisimme onnistuneet kepeillä :(. Kieltämättä kävi vähän mielessä että olisi pitänyt laittaa Tamsku molemmille radoille, mutta ei ahnehdita ei...

Asiasta toiseen, kävimme tässä yksi sunnuntai Ellan mökillä koirien kanssa. Syötiin, uitettiin koiria, tehtiin jälki ja treenattiin samana päivänä myös vähän agia ja hippusen tokoa. Sai kelpiet aktiviteettiä kunnolla!

Viilennykestä tulee huolehtia, kesämuotia tässä:

IMG_0176-normal.jpg

Kaikki kolme ilmaisee keppejä jo aika hyvin!

IMG_0181-normal.jpg

Elvin metallinouto

IMG_0218-normal.jpg

Uimatauko!

IMG_0175-normal.jpg

Ja loppukevennyksenä kuva, kun käytiin Lappeenrannan Yössä katsomassa Apulantaa :)

IMG_0171-normal.jpg