Kovista uhkailuista huolimatta ei olla vielä vaihdettu blogia toiselle palvelimelle mutta se on vain ajan kysymys. Viime päivityksestä on kulunut (liian) pitkä aika, mutta näin äkkiseltään kerrottuna käytiin Jillan kanssa agilitykisoissa tässä jokunen aika sitten hakemassa kaksi hylkyä. Toinen rata oli pienestä kiinni, mutta kokonaisuudessaan oikein hyvä. Toinen rata taas sellaista vääntöä, kun olin itse kokoajan myöhässä - ei hyvä.
Tarmon kanssa käytiin mätsärissä ihmettelemässä parkkihallia, ihmisiä, koiria ja kehäkäyttäytymistä. Pikkumies olikin oikein fiksu ja filmaattinen :).
Muuten ei kuulu muuta ihmeellistä kun töitä, töitä ja lisää töitä, mutta hyvä niin. Ainiin, oli tässä yksi autokolarikin, mistä onneksi selvittiin kaikki säikähdyksellä. Jillakin oli kyydissä, mutta onneksi takapenkillä. Koirasta säikähdin enemmän kuin itsestäni. Autosta ei ollut enään kulkupeliksi, kun molemmat turvatyynytkin laukesi, mutta ei se mitään - peltiä saa uutta, kunhan ihmiset ja koirat on kunnossa.

Näissä tunnelmissa jatkuu meidän joulun odotus. Yleensä tähän aikaan vuodesta ollaan odotettu voittajanäyttelyä, mutta omia koiria en tänä vuonna ilmoittanut messariin, kun aika useasti sattuu viikonlopuksi noita työpäiviä. Tamsku meillä kai jatkaa sitten ensi vuonna cacibin metsästystä. Kovasti kesällä uhkasin lähteä tokokokeeseen joulukuussa molempien kelpojen kanssa, arvaatkaa vaan olenko menossa  - no en uskalla :D. Tokon suhteen kun on ollut kisataukoa niin pitkä aika, niin se kisakynnys on noussut ainakin kaksi metriä korkeammaksi :/.

Tarmo se siinä, se onkin kasvanut paljon siitä, kun täällä on viimeeksi ollut kuva
 
 



Aika suloinen nassu


Tamsku on vakavaa tyttöä


Ja alla mama ja sen tyttö - tavan muruset :)