Nyt matkasimme Pyhtäälle agikisoihin, kahdelle radalle. Tuomarina toimi Markku Kaukinen. Kummallakaan agiradalla ei kukaan maxi saanut nollaa, vaikka radat oli kyllä ihan mukavat. Kiitos Hanne seurasta! Vielä raporttia päivästä:

Meille ekalta radalta 10. Eka virhe tuli puomin alasmeno, en sanonut "ota", niin eikai se koira silloin pysähdy? ;) Ja sitten tuli hypyltä kielto. Tällä irtosi kuitenkin 2. sija.

Toinen rata oli kuin ensimmäinen, mutta toisinpäin. Tällä radalla minun ohjaukseni ja käskyt oli paljon selkeämmät. Lamppu syttyy hitaasti :D. Harmittavasti tuli yksi rima alas, kun lähdin kääntämään Jillan hypätessä. Tältä radalta kuitenkin 1. sija.

Onneksi ehdittiin juuri sateen alta pois. Ulkokisat on mukavia, kunhan ei sada kaatamalla...ja sekin tietty pukeutumiskysymys. Ja tuloksista taas... kyllä agility on pienestä kiinni. Se on tullut tänä vuonna huomattua, onkohan tämä meidän kymmenes vitonen jo (4kk aikana)? Mutta toisaalta hirmu kiva laji, yhdet kisat taas käyty ja tekisi mieli suunnitella seuraavia. Jos treenit menee hyvin, Tamsku pääsee mukaan myös.

Paljon saatiin palkintoja, lelut on mamma-koiran mieleen aina.

10252098_10203101968704497_2428727961523

Näitä olen miettinyt pitkään ja nyt en voinut vastustaa kiusausta. Jillan kanssa etenkin vaikutti hyvältä, sillä kun on tarve päästä vetämään hihnaa/pantaa radan jälkeen kun käy niin kierroksilla. Tästä hihnasta on hyvä kiskoa.

Jillalle pinkkiä ja Tamskulle vihreää :)

unnamed-normal.jpg

Tämä kuva on tokokokeen jälkeen, kun sain vanhempieni auton lainaan. Hirveä (farkku) autokuume!

unnamed1-normal.jpg