Eilen ajeltiin Jillan kanssa Taipalsaarelle tokoilemaan meidän pikku treenitiimin kanssa. Tällä reissulla oli vain Jilla mukana, koska tehtiin voittajan liikkeitä ja halusin nyt keskittyä vain yhteen koiraan. Joku kerta pääsee sitten vain Tamsku. Kirjaan miten meidän liikkeet meni, näin omaksikin hyödyksi, jotta voi sitten myöhemmin katsoa mihin suuntaan ollaan menty ;).

Paikkamakuu: Nousi seisomaan ja siitä maahan. Komensin siitä vähän ja sitten pysyikin hyvin. Vähän tuntuu että se nyt koettelee että onko siellä pakko olla. Vastaus oli: ON.
Liikkeestä seisominen: Kaksi takapalkkaa (meni hyvin) sitten koemaisesti, pysähtyi hyvin, mutta ennakoi perusasennon.
Tunnari: Eka meni pieleen, sitten muistuteltiin mistä kyse. Saatiin tosi hyvä suoritus.
Nouto: Vaadin että takapuoli ei liiku kapulaa luovuttaessa. Toimi. Saatiin tästäkin pari hienoa suoritusta.
Ruutu: Noin kuudesta kerrasta, yksi epäonnistui, kaksi kertaa jäi hieman eteen, kolme kertaa hyvälle paikalle melko taakse. Hyvä Jilla!
Hyppy avoimen tyyliin: Ei ongelmia.
Hyppynouto: Kaksi suoristusta, molemmissa meni kaikki oikein. Ainut että perusasento vino, mutta olin tyytyväinen.
Vire: Pysyi hyvänä, mutta yrittää syödä liikkeiden välissä heinää...

Tänään vapaapäivä ja se alkoi agitreeneillä, joihin hain Tamskun mukaan. Tehtiin aika lyhyt treeni, oli tosi hellepäivä. Tehtiin myös aika helppoja juttuja ja kaikille jäi hyvä mieli :D. Eikö ole hyvin suunniteltu juttu? Nyt voi sitten tehdä taas pari päivää töitä ja koirat pitää vapaapäiviä.

Meinasin laittaa vasta seuraavaan päivitykseen, mutta pakko laittaa yksi maistiainen. Teemu sai hienoja kuvia tänään, tässä meidän omat tytöt Jilla ja Tamsku (Ymmi ja Ammi...)

Mama%20Ja%20Tamsu1-normal.jpg

Uintikuvia riittäisi joka päivitykseen...

SAM_0093-normal.jpg