Juu, pitkätkin työputket loppuu joskus ja tänään oli vapaapäivä. Millä palkitsin itseni? No mentiin tokokokeeseen, jossa satoi kaatamalla vettä. Onneksi ei kauemmaksi kuin Imatralle. Onneksi sain Ilonan mukaan kaveriksi. Me saatiin tosi huonot pisteet, tämä hienohelmani mun kun ei tykännyt oikein käydä maahan vesisateen vuoksi. Mutta tästä kokeesta jäi käteen jotain erityisen hyvää, mitä ei ole muista jäänyt. Saatiin hienoin luoksetulon stoppi ever kokeessa. Vaikka se treeneissä olisikin sujunut, niin kokeessa se on ollut aina tosi huono.

Paikkamakuu 0, jäi hyvin maahan mutta oli noussut seisomaan ja mennyt takaisin maahan.
Seuruu 9, meni hyvin.
Liikeestä maahanmeno 0, oli menossa maahan mutta jäikin istumaan.
Luoksetulo 8, tämä oli tärkeä onnistuminen. Niin hyvä mieli.
Liikkeestä seisominen 0, hiippaili perään ja ennakoi perusasennon. Olisi pitänyt osata.
Nouto 9, meni hyvin.
Kaukot 6, yleensä kokeissa onnistuu, tänään kaksoiskäskyjä, koska vesisade. Höh.
Hyppy 8, kolautti lautoihin hypätessä.
Kokonaisvaikutelma 8
Yht: 102 pistettä ja AVO3

Se mitä tästä kokeesta pitää vielä sanoa, nollista huolimatta. Jilla teki paljon paremmassa vireessä kuin edellisessä kokeessa. Sillä näytti olevan ihan kivaa, vaikka vettä satoikin. Vaikka kyllä se lopuksi vähän loukkaantuneen näköisenä autoon hyppäsikin. Eikä voi nyt syyttää että ei olisi treenattu joskus sateella. Tänä kesänä ollaan käyty kentällä vaikka ollaan kastuttu :).

Nyt tässä mietin miten jatkaa. Jilla kyllä osaa kaikki avo liikkeet, tuota stoppia lukuunottamatta ja siinäkin ollaan päästy nyt iso askel eteenpäin ja yletyttiin arvosanaan 8. Monta koetta ollaan jääty ihan vaan pari pistettä ykkösestä. Jatketaanko me

a) Samaa rataa, treenataan ja yritetään metsästää kaksi muuta avo1 tulosta.
b) Pidetään koetaukoa ja mennään kokeisiin vasta joskus talvella.
c) Aloitetaan treenaamaan voittajaa ja jatketaan kokeita siellä. Saadaan molemmat vaihtelua ja varmasti uutta treeni-intoa. Minulle itselle nyt ei ole kauhean oleellista merkitystä onko Jilla tk1 vai tk2, sama Jilla se kuitenkin on. Se niin tykkää ruudusta ja hyppynoudosta, että olisi itse liikkeiden takia kiva treenata voittajaa.
d) Unohdetaan koko toko ajaksi x, koska lähes treenaamatta saatiin joulukuussa ykkönen ja nyt kovan treenauksen tuloksena sitä ei saada, se vähän kyllä harmittaa. Mutta tähän vaihtoehtoon ei minun sisu taida antaa periksi :).

Tässä sitä minulle mietittävää!

Tässä seuraa Tamsku. Sen kanssa pyyhkäistiin tänään treeni. Kaikki muu paitsi paikkamakuu ja hyppy. Se teki tosi hyvin ja niin innokkaasti! Se sai kyllä palkkaa joka liikkeen jälkeen tai osassa liikkeen aikana. Kun sen kanssa saadaan tehtyä liikkeitä useampi peräjälkeen palkkaamatta, olisi sekin valmis kokeeseen. Olisi kiva ehkä käydä ennen mahdollista astutusta ja pentulomaa, mutta katsotaan.

SAM_4484-normal.jpg