Lauantaina lähdin Tuulan ja Hilman kanssa Savonlinnan ryhmänäyttelyyn, jossa Hilman esitin. Kiva näyttelypäivä ja pari heeleriäkin näin! Joku ihmeen näyttelykipinäkin iski, näyttää siltä että ehkä sittenkin erkkariin ja jonnekin vielä muuallekin tekisi mieli.

Yhdelle viikonlopulle oli tosi vaikea päättää, kun tarjolla oli pari näyttelyä, rallytokoa, agilitykisoja ja tokokoetta. Huh, minkä valitsisi? Kun on osan viikonlopuista töissä, onkin sitten erityisen vaikea valita mihin menisi.

Mutta jos totta puhutaan on kaikki treenaamiset jäänyt nyt muiden kiireiden jalkoihin tai sitten kun olisi aikaa, niin ei ole oikein jaksanut. Torstaina ja perjantaina olisi vapaat, täytyy kehitellä treeniä niille päiville.

Jilla sai Ikeasta pandan tuliaiseksi (juu, meillä saa myös koirat tuliaisia, heh!). Kyllä sillä on ollut kova homma, kun haluaisi sen hajottaa mutta kun lelu on kovin kestävä. Vaikka mamma-koira mielellään puistelee vanhojakin leluja, on uudet aina erityisen kovassa "käytössä". Tamsku sitten haki pihalta kävyn, se on kovin vähään tyytyväinen :D.

Tämä näky oli eilen aamulla, tuo tumma tuolla peittojen välissä on Jilla. Hän olisi halunnut painaa torkkua.

unnaymed.jpg

Ja Jilla sitten eilen illalla. Se taluttaa itse itseään niin että pitää kaulapantaa suussa ja voisi kävellä noin vaikka kuinka pitkään.

unnam.ed.jpg

Koska kaksi kuvaa edellä oli huonoja laadultaan (puhelimella otettu) niin loppuun jotain muuta.

SAM_1n034.jpg