Kaksi ja puoli vuotta edellisestä kokeesta, kisakirjan päälläkin jo pölyä ja jännitys sai tärisemään. Siinäpä on hyvät lähtökohdat lähteä tokokokeeseen. Käytiin siis itsenäisyyspäivänä varkaudessa ja iltavuoron jälkeen lähtö klo.5.15 tuntui aika pahalle. Onneksi kahvi abc:ltä sai vähän unet karisemaan silmistä. Ja onneksi Ella ajoi sinne ja takaisin. Meillähän oli samassa avo-luokassa siis matka- ja koekamuina Ella ja Jillan Elvi-tyttö.

Meidän koe meni oikein mukavasti, Jillan vire tehdä töitä pysyi hienosti ja sillä vaikutti olevan tosi kivaa. Se kestää jo paljon paremmin minun jännitystä kun nuorempana. Pisteet meni näin:

Erityisesti mieltä lämmittää se, että meillä oli paikkamakuussa välillä aika levotonta, mutta Jilla kesti hienosti maassa :) Ja siinä oli kolme kelpietä vierekkäin, mitkä kaikki oli kääntynyt hieman piiloon päin makaamaan, naureskeltiin että olisi tullut hyvä kuva :D!

Paikkamakuu 8, sivulle nousuun kaksoiskäsky
Seuruu 8, eka perusasento oli sellainen kyykky :D
Liikeestä maahanmeno 9, ok
Luoksetulo 6, hidas stoppi
Liikkeestä seisominen 9,5, hyvin meni
Nouto 8, kapulan ravistelu ja pureskelu
Kaukot 8, alussa ennakoi
Hyppy 9, hidas istuminen hypyn takana
Kokonaisvaikutelma 8,5
Yht: 161,5 pistettä, AVO1.... JEEE!

Ja meillä oli oikein erityisen hyvä päivä, koska Ella ja Elvi tokoili AVO1 pistein 181,5, KP ja luokkavoitto. Me yritetään Jilla-maman kanssa olla vielä joskus yhtä taitavia ;).

Koska ei ole mitään aiheeseen liittyvää kuvaa, niin varastin Elvin kuvan palkintoruusukkeineen.

Aika ylpeä on hän :)

elvi-normal.jpg