Eilen oltiin Jillan kanssa LAU:n seuranmesaruuskisoissa. Rata oli aika mukava, muutamia vaikeita kohtia löytyi, mutta ratahan oli sama mölleistä kolmosluokan koirille.

Meillä radan alku meni vähän pipariksi, Jilla jostain syystä alitti ekan hypyn ja muutenkin ekat kolme hyppyä ohjasin itse huonosti. Sitten rata lähtikin sujumaan paremmin, kepit meni ongelmitta, sitten seuraava haastavampi kohta oli pituudelta tiukka käännös keinulle. Tästä pääsin onneksi ottamaan vähän vastaan ja keinu saatiin hyvin mentyä. Sitten seuraava vaikeampi kohta oli hypyltä putkelle, jossa moni koira eksyi väärään päähän. Jilla oli kuitenkin hyvin kuulolla ja oikea pää löytyi. Lopuksi vielä puomi (jossa Jilla otti tosi hienot kontaktit, yes!) sekä okseri (hyvin hyppäsi senkin) ja viimeinen hyppy.

Vähän olisi mietinnässä seuran omat agikisat marraskuussa, laitanko vaiko enkö..? Periaatteessa paketti kestää jo hyvin kasassa ja Jilla etenee ihan hienosti, meidän virheethän on lähinnä ohjaajan syytä ;D.

Vielä lopuksi onnittelut Jillan sulhaselle ja pentujen iskälle, joka suoritti tänään luonnetestin hyväksytysti läpi ja tuli Suomen ja Viron Muotovalioksi! Onnea!

Uusia kuvia ei nyt ole tarjolla, tässä on jotain mitä löysin kansioista: