Täällä meillä kotona on nyt tosi hiljaista, kun on "vaan" Tamara & Kuura. Kuuris on vielä muutamia päiviä täällä meidän seurana.

Tamara jää tänne meidän iloksi, meidän yhteisomistukseen äitin kanssa. Jilla saa Tamiksesta sitten leikkikaverin =). Nimi on vielä vähän harkinnassa, saa nähdä keksitäänkö jotain, vai onko se vain Tamis =D.

Jilla ei juurikaan etsinyt pentuja, jotka muuttivat perjantaina ja lauantaina omiin koteihinsa. Se siis sujui helposti, kovin se on vielä leikkinyt Kuuriksen & Tamiksen kanssa.

Pennuilla on uusissa kodeissa mennyt oikein hyvin. Ilona kertoi Alvinin olevan hyvin vilkas ja rohkea pikkumies, joka kiipeilee perheen kultaisennoutajan Helmin päällä =D.

Daisyn kuulumisia voi jakossa lukea Daisyn (ja Sissi-cockerin) omasta blogista, www.sissi-daisy.vuodatus.net, Daisyn kuvia on blogissa jo esillä!

Elvi tunnetaan jatkossakin nimellä Elvi. Tytön kuulumisia pääsee lukemaan omasta blogista, www.elvi-leijonamieli.blogspot.com, Elvinkin kuvia pääsee sieltä katsomaan!

Kainon kotiutuminen ja matka oli mennyt myös hienosti, nimi vielä mietinnässä. Leena kirjoitti Kainon kulkevan hississä melkein jo kuin vanha tekijä ja tekevän tarpeensa sanomalehdelle tai ulos =). Tässä vielä pari kuvaa Kainosta, joita sain:

Sitten meidän kuvia tältä päivältä. Ulkoiltiin ja kokeiltiin hihnaa Tamaran ja Kuuran kanssa, ja pääshän tytöt autoonkin =).

Hihna ei ollut ollenkaan kiva asia - kutitti...

Kuuris

Tamis

Äiti & tyttäret

Tamara & Kuura

Kuura äitin sylissä

Jilla leikittää Tamaraa

Mama itse

Sitten vielä yksi Seppo Toivarin kuva......ehdoton suosikkini,

Alvin - Daisy - Elvi - Kaino - Tamara - Kuura