Nyt kun sää on vähän viileämpi ja lomakin alkoi on ollut energiaa tyttöjen kanssa treenata jokapäivä jotain. Tänään käytiin Ellan, Nean ja Teijan kanssa tokoilemassa. En tiedä oliko minun hyvä mieli tarttunut koiriin vai mitä, mutta olipa Jilla sekä Tamsku tänään hyviä! Molemmilla oli hyvä vire koko treenin ja saatiin vaikeatkin asiat onnistumaan (Jillan stoppi ja Tamskun liikkeestä maahanmeno). Tästä treenistä jäi hirveän hyvä mieli.

Eilen oltiin agilityssä tyttöjen kanssa. Molemmat teki kaksi samaa pätkää, ekalla radalla oli 12 estettä ja toisella vain 5 estettä. Sellaista ykkösluokan tasoista aika helppoa rataa. Tamskulla oli taas maalissa palkka odottamassa, jotta se eteni hypyt itse vaikka minä jäin jälkeen.

Kisoihinkin lähti ilmottautuminen, molemmille tytöille kaksi agirataa. Sitä ennen tämä ohjaaja käy rentoutumassa Prahassa. Huikeeta!

Lisää mukavaa kerrottavaa. Tänään oli julkaistu uudet ryhmät agilityn osalta. Yllätys oli mukava, meillä kivan oloinen ryhmä ja varmasti pätevä kouluttaja. Kuura on Anniinan kanssa samassa ryhmässä, sekin loistavaa. Ryhmäpaikka on siis Jillan kanssa. Tamskun kanssa ei edes paikkaa haettu, koska on se pentuprojekti suunnitteilla.

Koska Tamsu sai edelliseen päivitykseen videoita, saa mamma-koira tähän kuvan hypätessään 60cm hyppyä. Jilla ei kyllä onneksi ole yleensä rimojen tiputtaja, vaikka pieni maxi onkin. Kuvan ottanut Mirkka Kalmari.

IMG_7132-normal.jpg