Eilen saapui mukavaa postia. Jilla on nyt virallisesti kansainvälinen näyttelymuotovalio, eilinen mukava posti oli siis vahvistus kyseisestä tittelistä. Tänään sitten haimme postista vielä diplominkin :).

Meidän sheltit on aina olleet kokonsa ylärajoilla eikä mitään "näyttelytähtiä". Ei sillä, ei ne näyttelytittelit koiraa miksikään muuta ja näyttelyt ovat vain pieni osa sitä kaikkea mitä koiran kanssa voi tehdä ja puhumattakaan siitä mitä koira on. Jillan saadessani toivon kuitenkin, että saisin siitä myös kaverin näyttelyihin, muiden harrastusten ohella.

Jilla on kuitenkin ollut näyttelykoirana(kin) paljon enemmän kuin ikinä uskalsin toivoa. Jillan eka näyttely oli erkkari, jossa se oli hienosti 6kk vanhana Rop ja Bis-pentu. Se sai jo vuoden vanhana junnuvoittaja - ja voittajatittelit ja ensimmäisen cacibin heti ekassa näyttelyssä kun se oli mahdollista vastaanottaa. Lisäksi Jilla sai viimeisen sertin heti ensimmäisessä näyttelyssään sen jälkeen kun oli täyttänyt kaksi vuotta, vieläpä pentujen jälkeen ja kirsikkana kakussa se oli vielä erikoisnäyttely, jossa se oli samalla ROP. Olen kyllä nöyrästi kiitollinen näin hienosta koirasta, jonka olen saanut.

C.I.E Fin & Ee & Lv Mva, JV-08, V-08, BaltV-10, TK1, BH

Bestseller Jamilla My Lion