On blogin kirjottelu vähän jäänyt, kun hankalaa jos kuvat on toisella koneella ja kuvankäsittelyohjelma toisella.... Ja kiirettäkin ollut, työjuttuja ollut melko paljon, mutta hyvä niin :). Eilen kävin Helsingissä koulutuksessa ja katsottiin ihan aitiopaikoilta sellanen leffa kun Black Swan. Oli tosi vaikuttava ja aika hurja. Suosittelen!

Ja hiihtolomalla kerettiin käydä Himoksella. Meillä oli kaikki koirat mukana ja sukulaisiakin tuli. Ekana iltana käytiin Jillan kanssa hiihtämässä, se meni hienosti siinä vierellä. Oli kivaa! Ja kolmena päivänä lasketeltiin, siellä oli hienot rinteet. Laskin et 22 tuntia kolmen päivän sisällä. Se tuntu jo iha kropassa! Vaikka vannoin että kaikista jyrkimpiä rinteitä en kyllä mene, niin sieltä kuitenkin itseni löysin :).

Ja ettei ihan menisi vain omien kuulumisten kirjoitteluksi, niin moni varmaan huomasikin, että uusimmassa Koiramme-lehdessä oli rotuesittely kelpieistä. Kuvissa näkyi iloisena yllätyksenä Jillan pääkuva ja Tamskun kanssa yhteinen uimakuva :D.

Myös Sbcak-lehti tuli ja sieltä huomasin että Jilla oli vuoden 2. paras näyttelykelpie. Tosi hienosti, kun aattelee että pentuvuosi takana. Pisteethän koostuu viidestä näyttelystä ja Jilla ei käynyt koko vuoden aikana kuin kuusi näyttelyä :).

Auto oli hyvinkin täysi

Tytöt autossa

Mama ilta-auringossa

Aika täydellinen maisema meillä oli hiihtää Jillan kanssa :)