Maanantaina (eli eilen) oli vika lomapäivä. Se oli kiva päivä. Mentiin Jillan kanssa Sammonlahden uimarannan vieressä olevalle pienemmälle rannantapaiselle alueelle, jossa ei koskaan ole muita kuin niitä jotka uittaa koiriaan. Tarkotus oli vaan mennä käymään, mutta oltiin ainakin yli tunti! Katseltiin sorsia, sudenkorentoja, hyppiviä kaloja... ei uskoisi että oltiin ihan kaupungissa. Puut teki vielä sopivasti varjoa, niin oli tosi mukava olla. Jännä muuten, että vaikka Jilla mielellään jahtaa rusakot ja varikset jos saa siihen tilaisuuden, niin näitä sorsia se kyllä katseli tarkkana, muttei sillä ollut aikomustakaan lähteä niitä lennättämään. Ja siinä ne sorsat uiskenteli ihan lähellä.

Tänään alkoi työt, mutta päivästä tekee huonon (suorastaan kamalan) tämä kamala päänsärky, kipu viisaudenhampaassa ja kaktus kurkussa (auts!). Ainiin ja niskakin on kipeä. Huomenna olisi viimeiset Nooran treenit, toivon että olo helpottuu huomiseksi.

Kuvia eiliseltä, harmi ettei ollut kunnon kameraa, ihan vaan kännykällä räpsitty. Tiedän, että toisia ärsyttää nämä selfie-jutut sekä "varpaat-hiekassa-kuvat" koittakee kestää :).

Jillan erkkarista voittama pyyhe oli niin hyvä ja pehmeä, että en olisi sitä ottanut rantapyyhkeeksi jos olisin aikaisemmin tajunnut.

unnamed-normal.jpg

Tällä rannalla me Jillan kanssa oltiin

unnamed4-normal.jpg

Suomen kesä on niin lyhyt että siitä pitäisi muistaa ottaa kaikki irti

unnamed5-normal.jpg

LomaSelfie :D

unnamed0-normal.jpg

unnamed8-normal.jpg

Siinä se makoili ja seurasi sorsia

unnamed1-normal.jpg

Kesänaama (palanut naama..) onneksi kuva on eiliseltä, tänään ei hymyilytä :D

unnamed2-normal.jpg