Tiinan kanssa lähdettiin Turkuun lauantaina viiden aikaan aamulla. Huh, kyllä sai taas olla kolme kelloa soimassa, että varmasti herään :D. Vaan niin sitä taas matkaan lähdettiin.

Tamsku oli ilmoitettu ainoastaan näyttelyyn, mutta meidän reissun päätarkoitus oli nähdä Tamskun sisko Papu, joka oli myös kehässä. Papu olikin aivan ihastuttava tapaus :). Vilkas, avoin, huoleton ja aina iloinen vaikka juoksukin oli juuri lopuillaan.

Kelpieitä oli ilmoitettu 18, ja tuomari setänä toimi Åke Cronander Ruotsista. Tuomari oli aika tiukka, sillä yhdellekkään uroksista ei jaettu SA:ta.

Narttuja oli junnuluokassa kolme, meidän pentujen tulokset oli varsin mukavia. Papu oli Eri/2, rakenteessa ei mitään moitittavaa, mutta ryhmässä liikkumista pitää vielä vähän treenata. Papulla olikin iso houkutin kun me Tamskun kanssa paineltiin siinä edellä. Yksilöarvostelu menikin sitten paremmin =). Koitin sitä ruotsin kielistä arvostelua kääntää, jotakuinkin näin se menee:

"Ihastuttava kokonaisuus. Kaunis pää ja ilme, hieno kaula. Hyvä runko ikäisekseen, oikeanlaiset kulmaukset. Hyvät jalat ja tassut.
Täynnä elämää, ei ole vielä oikea aika tänne, mutta ihastuttava luonne.
Liikkuu erinomaisesti edestakaisin." Papu Eri/2

Tamsku esiintyi ihan kivasti, nyt oli suurimmat kenguruloikat jäänyt pois, mitä messarissa nähtiin. Tuomari tykkäsi niinkin kovin, että saatiin luokkavoitti SA:lla ja lopulta nosti meidät sijalle PN2 ja saatiin toinen sert! Arvostelu suomeksi:

"Puhutteleva juniori narttu. Erittäin hyvä pää, hienot korvat, hyvä selkä. Todella hyvä runko ikäisekseen oikeanlaisilla kulmauksilla. Hyvät jalat ja tassut. Liikkuu hyvin ikäisekseen." Tamsku Eri/1, SA, Pn2, Sert

Hyvä päivä siis meillä. Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa Papua, Topia ja Leenaa. Pitkä oli reissu, mutta kannatti lähteä. Kiitos Tiinallekin!

Kuvia 11 kuukautta vanhasta Papusta: