Näin sitä mennään puoltaväliä jo mahdollista Jillan tiineyttä :) On tämä jännää! Ruoka maistuu, nisät kasvaa ja rapsuttelut kelpaa.

Viime sunnuntaina oltiin erkkarissa ihan tässä lähellä, Lemillä. Näyttelypaikkana jalkapallokenttä oli aivan loistava, tasainen, hyvä pohja sekä tilaa paljon. Narttujen aikana sää vain oli huono, kun kävi satamaan, mutta sille nyt kukaan ei mahda mitään :). Onneksi edes osan aikaa oli ihan kiva ilma, ei ainakaan ollut liian kuuma, kuten viime vuonna.

Tamsku sai erinomaisen ja oli luokkansa kolmas. Avoimessa luokassa olikin kahdeksan tyttöä, joten ihan hyvin meni. Jillan sulho Eppu oli veteraaneissa ja hurmasi tuomarin ollen Rop-veteraani ja paras uros 3. Hienoa! Onnea myös muille menestyneille!

Tamskun arvostelu:

Good size, excellent type, well shaped head, well set ears, good eye coloring, correct bite, good topline, well angulated in front, very good body, good hindquarters, good coat guality, moves very well. Tuomari Lena Stålhandske, avo eri/3

 

Tamskun liike :)

Elvi liikkeessä, sai myös erinomaisen!

Epun poika Besteller Kauhee Kiire ja Jillan tyttö Sabletail's Lion Mind

Alvin oli perheineen meitä kannustamassa, Ilona kuvasi myös narttuja, kun olin itse kehässä :) Ja saatiin sateenvarjoja kun itse unohdettiin! Kiitos!

Loput kuvat on Eppu-sulhasesta :)

Hyväntuulinen koira se Eppu :)