Oman seuran agikisoissa oltiin tänään Jillan kanssa. Tuomarina Anders Virtanen. Nämä maxi1 radat oli haastavampia mitä on kisoissa ollut vähään aikaan, mutta toki ihan suoritettavissa. Aamulla ei ollut kovin hyvät fiilikset kyllä lähteä, oli nuha, paleli ja väsytti.

Niin me kuitenkin mentiin ja eka rata meni tosi sujuvasti. Alussa saatiin muurilta kielto, mutta muuten rata meni kuten pitikin. Mikä oli erityisen mukavaa, meidän keppinogelmaa ei näkynyt ja tästä saatiin taas itseluottamusta tulevaan. Putken oikea pääkin löytyi, mikä on usein ollut meidän kohtalona. Tulos siis 5 ja päästiin jopa palkinnoille asti :)

Toinen rata oli hyppäri, mikä alkoi hyvin. Kuitenkin jouduin käskemään Jillaa aika kovasti kun se meinasi mennä putkeen ja siksi se tuli hypylle huonosta kulmasta ja tiputti riman. Molempien pakka taisi vähän levitä tässä kohtaa ja loppu ei enää ollut sujuvaa.

Nyt on taas uutta motivaatiota kevääseen, tänä vuonna meillä on 4 kisat alla, joista 3 tuloksella 5. Lähellä ollaan siis oltu. Tämä on meille mukava harrastus mistä tykätään molemmat, vaikka ei ikinä onnistuttaisi niitä nollia saamaan :D.

Mama itse siinä

SAM_4254-normal.jpg