Torstain kisojen jälkeen pidettiin perjantaina vielä huilipäivä. Lauantaina (eli eilen) sitten taas reipastuttiin ja illalla suunnattiin Jillan kanssa tuohon parkkikselle tekemään yksi liikkeestä maahanmeno, monta luoksarin stoppia vaihtelevin menestyksin, sekä ruutua. Ruudun kohdalla huomasin, että yhdeksän minun harppauksen matka on se maximi, että menee oikein. Sen jälkeen Jilla helposti kiertää sivukautta, mutta hakee kyllä oikeaa paikkaa. Ensi kerralla siis jatketaan yhdeksän askeleen kohdalta. Pakotin, siis pyysin Teemun avukseni, jotta stopista palkka tuli pallon muodossa joltain muulta kuin minulta.

Se meidän toimintasuunnitelma. Huomenna on meillä aamupäivästä agilityä, jossa tarkoituksena on kerätä vähän itseluottamusta ja onnistuneita kepityksiä. Jotta meillä olisi hyvä mieli kun lähdetään kisaamaan. Toivotaan että kenraalit onnistuu. Tamsku pääsee treeniin mukaan, katsotaan kisoja taas vähän myöhemmin.

Huomenna luvassa myös tokoa. Tamsku saa tehdä alo:n liikkeitä taas palkattuna. Jilla tekee ainakin...noh, mitäs muuta kuin stoppia. Tässä sitä suunnitelmaa taas kerrakseen.

Omia kuvia ei taas ole, mutta onneksi facebookista on löytynyt Jillan jälkikasvua....

Kuuris

10176231_10203658320559437_7235651465857

Jillan pojat

pojat-normal.jpg

Etsin Tamskun pentukuvaa muualle, mutta laitan tähänkin. En paljon muuta pyytäisi tältä vuodelta, kuin...

Tamsu-normal.jpg