Tähän viikkoon on mahtunut paljon kaikkea mukavaa. Ja Jillalla on ollu koirakavereita, keskiviikkona meillä kävi kylässä belgianpaimenkoira Hilma ja torstaina Jilla pääsi lenkille ja vapaana juoksemaan villakoira Ellin kanssa. Perjantaina Riikka veti meille agitreenit, hyvät treenit oli! Tänään lauantaina tytöt pääsi käymään siellä uimassa, mistä oli viikko sitten puhetta. Nyt pääsi Tamsku kokeilemaan ja Jilla seurana. Mukava loma ollut, maanantaina taas kouluun ja näyttäisi aika pitkiä päiviä olevan. Lomassa on vain yksi huono puoli ja se on se, että se loppuu joskus ;).

Hyviä uutisia tuli myös Ellalta. Olivat olleet Elvin kanssa tänään Mikkelissä tokokokeessa ja saaneet voittajaluokasta ykköstuloksen! 263 pistettä oli kertynyt, onnea paljon!

Ella laittoi kuvan ja sanoi että Elvi näyttää tässä Tamsulta. Olin ihan samaa mieltä!

10909743_919260614759466_771875493_o.jpg

Kelpiepyykkiä...

IMG_1117.jpg

Tamsku oli tosiaan ekaa kertaa ja siellä suositeltiin liivejä päälle jos ei aikaisemmin ole käynyt. Tamsku meni altaalle reippaasti mutta uimaan ei kyllä aluksi olisi halunnut. Uittajan avulla sinne kuitenkin joutui ja sitten se kyllä tykkäsi kovasti kun huomasi mistä oli kysymys.

IMG_1125.jpg

Hienosti tytöt ui kahdestaankin

IMG_1131.jpg

Ostettiin niille herkkuakin, mutta Jilla ja Tamsu vähän nyrpisteli nenäänsä. Joo, jopa Jilla.

unnamedp.jpg

Väsynyt kamu meillä nyt

IMG_1111.jpg