Tosi hyvä mieli! Ekanakin siitä et eka tentti ohi ja nyt voi ottaa vähän rennommin hetken. Ja toisesta syystä, että saatiin varasijalta tokokokeeseen paikka sunnuntaille. En tiedä yhtään, tekeekö meille hyvää että näin lähekkäin on kaksi koetta, mutta itseäni ei ehkä niin jännitä, kun vasta ollaan käyty.

Hyvää numeroa ei tulla saamaan siitä luoksarin stopista eikä sille ihmeitä viikossa tehdä. Mutta paikan otin vastaan kun tuossa kävelymatkan päässä koe on (lue: olin ahne ja en malttanut kieltäytyä). Ja eihän meillä kaukana se ykkönen viimeeksi ollut.

Ajattelin laatia pienen suunnitelman siitä miten tällä viikolla tehdään treenejä. Sunnuntaina koe, lauantai vapaapäivä tokosta... perjantaina meillä on tokoryhmän treeni. Joten omatoimisia treenipäiviä jää to, ke ja ti.

Tiistaina (tänään) luoksarin stoppia, hyppy ja liikkeestä seisominen

Keskiviikkona meillä on agitreeni, ehkä sit vaan sitä stoppia

Torstaina luoksarin stoppia, hyppy ja nouto

Ja sitten se pe menee ryhmätreenissä, la vapaa ja su pitäkää peukkuja!

Katsotaan maltanko tehdä tuolla suunnitelmalla. Paikkamakuuta tehdään tietty ryhmätreenissä, kun saadaan siihen sieltä kavereita.

Tamsku oli miulla yökylässä ja eilen käytiin Nooran&Main kanssa lenkkeilemässä. Kyllä oli koirilla oli kivaa kun sai vapaana juosta ja riehua :).

Näyttääpä ne iloisilta, noin mukavaa niillä oli :D Mai & Jilla & Tamsu

SAM_4330-normal.jpg

SAM_4325-normal.jpg

SAM_4322-normal.jpg