Jillan luokkanousu jaksoi hymyilyttää parikin päivää, mutta ettei liian hyvin menisi niin niistä lääkelaskuistahan tuli nyt oikein painajainen. Lasken jakokulmia ja ties mitä jo unissani. Eilen jännitti kauheasti kun oli uusinta. Kaikki vastaukset meni oikein ja olin nopeastikin valmis ja ehdin tarkistamaankin kaikki vastaukset. Laskun välivaiheessa oli kuitenkin yksi pilkun jälkeinen luku väärin (muistan nyt lopun elämäni paljon on 22000:65) ja sen takia se ei mennyt läpi. Arghh! Nyt lupasin itselleni että ensi kerralla paperissa lukee "hyväksytty" kun matikka ei ole edes minun heikkous.. Tai ainakaan ole ollut.

Ihminen epäonnistuu vasta sitten, kun lakkaa yrittämästä.
-Aristoteles

No tästä asiasta jatkoa vielä, lähdettiin myöhemmin päivällä tokoilemaan. Vähän etukäteen kauhistutti etten pilaa omalla fiilikselläni meidän tokoja mutta en pilannut. Jilla teki paremmin kuin pitkään aikaan! Se stoppi oli ainut huono, mutta muuten tosi hyvin. Tamskulle tehtiin niinkin pitkä treeni ilman palkkaa, kuin 5 liikettä ja nehän meni mukavasti. Tämän jälkeen vielä luoksepäästävyys. Paikkamakuu oli tälläkertaa huono, Tamsku ryömi. Siinä ryhmässä vielä pojat vähän isotteli toisilleen ja Tamsku vielä siitä provosoitui. Nyt pitäisi saada onnistuneita paikkiksia ennen koetta, minä kun luulin että se on meidän vahvin liike :-O.

Shoppailin jonkun aikaa sitten Jillalle ensi kesäksi Hurtan cooling coat-viilennystakin. Sattui olemaan hyvässä tarjouksessa ja meidän tytöille sopiva koko vielä. Jos vaikka ensi kesästä tulee yhtä kuuma kuin tämä oli. Kuvasta voi päätellä kuinka paljon (tai siis vähän..) Jilla siitä pitää :D.

IMG_1048-normal.jpg

Tamsku päiväunilla. Sen asenne elämään on kyllä niin huoleton :-)

IMG_1043-normal.jpg