Siellä sitä taas oltiin, tosin näyttelypaikka oli eri kun yleensä. Mentiin Imatralle "asti", viiden ihmisen ja yhden kelpien voimin. Näyttelypaikka oli kuitenkin ihan mukava, kehät hyvän kokoisia ja kehän reunallakin tilaa enemmän kuin monissa muissa näyttelyissä.

Tuomarimme Zorica Salijevic arvosteli nopeasti ja kehä oli ihan aikataulussa. Kelpieitä oli 13, joista 9 urosta ja 4 narttua. Vähän tiukahko tuomari oli, sillä kelpoissa vain 4 sai sa:n. Meillä meni oikein mukavasti. Tarmo oli ekaa kertaa nuorten luokassa ja sai erinomaisen ja sa:n. Parhaan uroksen valinnassa ei ollutkaan kuin kaksi urosta ja lopulta Tarmo voitti, saaden siis myös sertin ja cacibin! Rop-Vsp kehässä meitä vastassa oli kaunis Isla, johon Tarmo ehti jo ennen kehiä vähän rakastua ;). Meille ojennettiin punakeltainen ruusuke, huikeeta! Tiedossa oli siis pitkä päivä.

Ryhmäkehiä saatiinkin odotella monta tuntia. Tämänkin tuomaroi sama joka oli meidät rotukehässä tuomaroinut. Päästiin 8 parhaan joukkoon, mikä on kyllä kelpielle saavutus, niitä kun ei useinkaan ryhmäkehissä huomioida. Vielä inttinäyttelyssä. Meidän päivä meni kyllä ihan yli odotusten. Onnea omistajien suuntaan :)

Hymynaama, taisi olla tyttökoiria kiikarissa? Alla kaksi kuvaa © Miira Ikonen

auskel9-normal.jpg

auskel19-normal.jpg

© Ida Huttunen

10178271_10201995405102526_1244756191_n-