Ne ylppärit oli ja meni ja iha hyvältä tällähetkellä näyttää. Muutama aine jäi ilmeisesti pisteen päähän paremmasta arvosanasta, mutta ei voi minkään. Pääasia, että saa sen lakin, eikö niin? Koulujuttujen ollessa historiaa (ennenkuin uusi koulu toivottavasti alkaa) on ollut aikaa olla koirien kanssa ja tehdä kaikenlaista. Tänäänkin päivä lähti oikein tehokkaasti käyntiin heti aamusta kun käytiin heittämässä äiti kasiksi töihin ja siitä hallille.

Agihallilla on siis tullut käytyä useamman kerran ja arvatkaa mitä! Jilla pujottelee myös niin, että olen keppien "väärällä" puolella :). Meillä tämä asia ei ole ennen tätä vuotta oikeen onnistunut....koskaan :D. Jilla oppi nopeasti pujottelemaan niin että olin siellä "oikealla" puolella ja sitten vain jumituttiin siihen. Tamsku taas on jo tehnyt pieniä radanpätkiä ja opetellut keinua. Putket vetävät kovasti edelleen puoleensa ja kepitkin sujuvat niin, että ohjureista on noin puolet enää jäljellä. Tästä on kiva jatkaa :)

Uusia kuvia ei kyllä ole tullut otettua vaikka sitä aikaa on ollut. Pitää joku päivä mennä räpsimään. Jostain satunnaisesta kansiosta löytyi kuva Tamskusta, jota meillä myös Mollaksi kutsutaan. Se tykkää keikkua sohvan selkänojalla ja nukkuu mielellään siinä. Minua joskus hiukan vaan hirvittää, ettei tipahda....