Viime sunnuntaina oltiin Jillan kanssa kahella radalla omissa kisoissa. Juu, treenikertoja meillä oli takana huimat kolme. Mutta laitoin kuitenkin kisoihin. Mitään sen ihmeempiä odotuksia ei ollut, kun tosiaan ei olla treenattu kuin olematon määrä.

Ekana oli agirata, joka sujui ihan kivasti, se on tuossa alla katsottavana :) radan jälkeen jäi tosi kiva fiilis, meidän tuloksena siis 10 ja aika -6.07 sekuntia. Kokonaisuus oli tosi sujuva ja virheet tosiaan tuli renkaasta, kun Jilla ekalla kerralla hyppäsi sivusta ja sitten tuli yksi rima alas. Kiitos kuvaajalle :)!

Seuraava rata oli hyppyrata, joka lähti jo vähän huonosti, kun jätin Jillan liian lähelle ekaa hyppyä, ja se alitti sen. Pitää muistaa jatkosa jättää hyvä väli. Sitten se ei loppuradalla ollut enää niin hyvin kuulolla, kai se ittekin tiesi että mokattiin jo alku ;). No mutta oli siinäkin radassa kohtia, missä Jilla irtosi kivasti suorilla pätkillä. Tuloksena kuitenkin hyl.

Saatiin hurjasti treeni-intoa lisää ja nyt ollaan Jillan ja Tamskun kanssa käyty jo kaksi kertaa reenaamassa kisojen jälkeen. Nyt keväälle on suunnitteilla muutamiin kisoihin lähtö. Kivaa!

Loppuun vielä kuva Sannista, joka täyttää kesällä jo 13 vuotta! Se on kyllä varsinainen persoona myös, vie kelpieiltä lelut ihan mennen tullen ja kasaa ne rappusten alla olevalle pedille. Mitään se ei enään kuule, mutta mieli on pirteä.