Tiistaina oli Elvin ja Ellan eka tokokoe Imatralla. Hienosti oli jännityksestä huolimatta mennyt, koe oli ensimmäinen niin koiralle kuin ohjaajallekin. Lopputuloksena ALO1, 183 pistettä, kunniapalkinto ja vielä irtosi luokkavoittokin! Suuren suuret onnittelut!

Ella & Elvi kokeessa.....© Miira I.

Tokohöpinät jatkuu vielä. Tänään miulla on vapaapäivä ja treenattiin tokojuttuja. Otin vieläpä muutaman kuvan, mutta totuus on, että pitäisi olla joku muu kuvaamassa, kun eihän sitä voi ohjata koiraa ja kuvata yhtäaikaa, tai hankalaa se ainakin on!

Tamsku oli intoa täysi kuin ilmapallo, paikkamakuu hyvin, seuraaminen oli aluksi kaikkea muuta kuin seuraamista, mutta onneksi loppu meni jo tosi hyvin, seisomaan jääminen oikein hyvä, maahanmenossa kaksoiskäsky ja vartaloapu, luoksetulo hyvin ja illalla mennän vielä ottamaan Alvinin pihalle hyppyä.

Jilla teki paikkamakuun, seuraamisen ja jäävät kaikki tosi hyvin, kaukoissa nousi ekalla istumaan ja palkkasin siitä, loppua ei edes tehty, luoksetulossa oli lyhyt välimatka, siinä hidas vauhti, mutta pysähtyi käskystä.

Lopuksi tehtiin vielä ruutu ja Tamskun kanssa nouto, niistä alla kuvamateriaalia. Jillakin olisi kovasti halunnut noutaa, mutta ei sitä tehty, koska se on sen verran räväkkä liike ja haluan ottaa Jillan kanssa nyt mahdollisen tiineyden ajan kuitenkin rauhallisesti. Olen aina vähän ylihuolehtiva :).

Jilla ruudussa odottamassa seuraavaa käskyä

Ja sitten vilkutus väliin... nyt se ei sentään tehnyt sitä kesken kaukokäskyjen!

"Alas"-käskyllä se painaa pään alas.. tää on vähän vahingossa opeteltu temppu.

Tamsku ruudussa, nyt se meni jo melko pitkästä matkasta.

Vähän harmittaa oma osaamattomuuteni siinä, että en ole saanut Tamsulle vieläkään opetettua oikeanlaista palautusta.

Mutta se on hyvä, että miun molemmat kelpiet tykkää noudosta ihan hirmusesti!