Tämä viikonloppu oli myös harkkapaikasta vapaa, mutta alkoi kurkkukivulla ja jatkui päänsäryllä. Tylsää! No tulipa lauantaina pidettyä älä-tee-mitään päivä ja tämä sunnuntai menikin kaappeja järkkäillessä. Tuli tarpeeseen ja käyttämätöntä vaatetta saa lähteä....

No mutta, asiaan. Ensi viikolla yritetään taas keskittyä myös harrastuksiin ja meidän agitreenit taitaakin siirtyä keskiviikolle. Jos kentät alkaa olla jo kohta kuivat, yritän saada myös tokotreenejä kalenteriin mahtumaan. Jos kesä menee kesäopintojen ja keikkatyön merkeissä niin aikaa varmasti myös treeneille jää. Muutama näyttelysuunnitelmakin on :-).

Sorryy, tässä koirablogissa nyt asiaa muumimukeista. Koska en rillimukia mistään löytänyt niin lupasin tämän itselleni korvaukseksi. Ja tässä se on!

unnamed.jpgu.jpg

Tytöt sai tässä yksi päivä nappulapäivällisen sijaan syödä alakylässä naudan niskajännettä (tai jotain vastaavaa..). Hyvin maistui ja Tamsku oli Jillaa nopeampi syömään :-O. Jilla oli selvästi ihmeissään kun ei ruokaa enää kuulunut. Vaan kun tuo on "täyttä tavaraa", niin ne saa joskus nappulan sijaan jatkossa näitä. Mahatkin kesti hyvin.

unnamed.jpgi.jpg