Se olis eka päivitys! Tammikuun toka ja vettä satoi kaatamalla. Ulkona peilijäässä kadut ja kokoajan saa pelätä että kaatuu.

Vuoden ekat treenit jo takana. Vietettiin joulukuun lopussa lomaa ja nyt taas treenit jatkuu. Tosin kisa- ja treenikalenteri näyttää tyhjälle, joten katsotaan mitä saadaan aikaan nyt tammikuun aikana (vai saadaanko mitään).

Jillan kanssa oltiin meidän ryhmän treeneissä ja tehtiin kolme pientä pätkää. Eka oli putki-hyppyralli, seuraavana saksalaista ja kolmantena myös hyppyjä ja putkia sisältävä pätkä. Jilla liukastui putken jälkeen ja yritinkin sen hyvin jäähdytellä ja sai pitää vielä illalla bot-takkia päällä. Ei se näyttänyt ainakaan että olisi sattunut, eikä onneksi näytä edelleenkään. Kivaa oli, Jillalle koutsin palaute oli, että hyvin kulkee ja irtoo. Ohjaaja olisi saanut pitää enemmän ääntä, johon nyt yritän kiinnittää huomiota :).

Tamskua näin myös tänään ja tehtiin vähän sisätokoja molempien kanssa. Ja temppuja, niistä ne tykkää kovin. Täytyy myöntää, että tokoiltiin olohuoneessa koska ulkona oli kylmää, liukasta ja märkää. Mukavuudenhalu vei voiton nyt.

Vähän on ollut myös mielessä toiveita ja tavoitteita tälle vuodelle. Katsotaan saavutetaanko me niitä, mutta ne näyttäisi tältä:

Tavoitteet 2015

Jilla:
Agi - Toinen luva kakkosista
Toko - Voittajasta tulos (ykköstulos?)
Näyttelyt - Viimeinen vuosi valioissa, joten voisi ainakin pari näyttelyä käydä ennen veteraaniluokkaa
Rallytokoa?

Tamsku:
Agi - Toinen luva ykkösistä
Toko - Kokeeseen (ykköstulos?)
Näyttelyt - Ulkomaan cacib (kansainväliseksi valioksi)
Rallytokoa?

Pinja:
Koulua kunnialla
Enemmän kameralla kuvaamista (ettei blogi täyty kännykkäkuvista)
Koiranpentu (toiveeni mun..)

Koska elämä ei ole pelkkää suorittamista, arvosanoja ja tuloksia.....Suurimmat toiveet ovat siksi sellaisia, että on hauskaa, ilman suurempia huolia ja murheita. Ja että olisi ripaus onnea ja hyvää tuuria matkassa.

Käytiin tiistaina räpsimässä kuvia ja niitä onkin nyt siltä reissulta paljon. Laitan pikkuhiljaa tänne, niin säästyy siltä, että "blogia voisi päivittää mutta kuvia ei ole".

Jillan kanssa lyödään tassua päälle ja sovittiin että tämä vuosi on yhtä mukava kuin edellinen, tuloksista viis!

SAM_0740.jpg

SAM_0756.jpg