Kouvolaan matkattiin tänään kahdelle agiradalle Hannen ja Mofin mukana. Tuomarina Allan Mattsson. Aurinko paistaa jo niin, että kisapaikalla kävi jo aurinkorasva mielessä, mikä ei tietenkään ollut mukana.

Eka rata tulos 5, muurilta tipahti palikka. Ajalla -23,53sek maaliin. Koska nollia ei tältä radalta saanut kukaan, voitto irtosi sitten meille, oli ollut nopein vitonen. Palkinnot oli enemmän tälle muumimukien keräilijälle kuin mieleen ;).

Toinen rata lähti ihan hyvin, mutta hyl saatiin kun suoran putken jälkeen oli hyppy, mistä Jilla otti kiellon ja lopulta hyppäsi väärään suuntaan. Loppuratakin oli jotenkin ei-niin-sujuvan tuntuinen.

Hyvä mieli jäi kisoista, toivottavasti ehditään vielä käydä toukokuun aikana muutama rata, ennenkuin alkaa viikonloppuisin olemaan töitä.

Ainiin, täytyy tästä vielä mainita. Käytiin eilen vielä agihallilla treenaamassa, mukana Jilla sekä Tamsku. Lopuksi laitoin koirat autoon ja menin vielä halliin auttamaan treenikaveria. Kohta alkoi pihalta kuulua tööt, tööt, tööt ja lopuksi pitkä töööööööööööt. Kappas vain tajusin heti mistä kyse. Toinen kelpieistä oli tassun ratin päällä ja painoi torvea. Kätevä tapa saada ihminen paikalle :). Kotimatkalla sitten autossa oli KUUMA ja avasin ikkunaa. Ilmastointia kun ei tässä autossa ollut. Kotipihassa sitten huomasin että kuskin paikalle oli laitettu vielä penkinlämmitin päälle. Hienoa tytöt :).

Mama ja palkinnot

unnamed-normal.jpg

unnamed-normal.jpg