Tänään Jillan kanssa tokoiltiin agilityhallilla. Lpky:n kokeessa oli tuomarina Anne Nokelainen ja avoimen luokan koiria oli 10. Ihme kyllä, aamullakaan ei yhtään jännittänyt, mutta kun oma suoritus alkoi, niin kyllä taas jälleen tuttu jännistys astui kuvioihin. Jilla teki oikein hyvällä asenteella ja sillä oli tosi hauskaa. 182 pistettä ja kunniapalkinto saatiin! Keväällä saatiin pelkkiä kakkostuloksia, mutta nyt syksyllä meni molemmat kokeet putkeen. Sitkeys palkittiin tässä(kin) lajissa.

Kyllä se Jilla-pelle myös yleisöä hauskuutti. Paikkamakuun jälkeen se olisi halunnut repiä maalarinteippiä, mikä oli kehässä merkkinä. Ja seuraamisen jälkeen kun liike oli tehty, niin haki pinkin kehämerkin itselleen :D kyllä siinä ihmisiä vähän nauratti! Onneksi ei tehnyt kesken liikkeiden mitään sellaista.

Ella on Elvin kanssa ollut tänään ekaa kertaa voittajassa ja saaneet kolmostuloksen. Kokonaisuudessaan oli mennyt hyvin! Meillä on Jillan kanssa vielä voittajaluokan liikkeissä paljon harjoiteltavaa. Tässä tämän päivän pisteet:

Paikkamakuu 10
Seuruu 9,5
Liikeestä maahanmeno 9,5
Luoksetulo 8, paras stoppi kokeessa koskaan!
Liikkeestä seisominen 9
Nouto 9,5
Kaukot 8
Hyppy 10
Kokonaisvaikutelma 9
Yht: 182 pistettä, KP, Avo1, 1.sija -> koulutustunnus TK2 ja siirto voittajaluokkaan

Piti ottaa ihan palkintokuva, kun on tämän eteen tehty töitäkin. Uusi koulutustunnus, eli

C.I.E Fi, Ee, Lv Mva, Jv-08, V-08, BaltV-10, TK2, BH, (agi2) Bestseller Jamilla My Lion "Jilla"

toko-normal.jpg

Oli vielä pakko laitta tämäkin, Jilla-pelle ajattelee että "ihana pokaali"

IMG_1066-normal.jpg