Aloitetaan kuitenkin koira-aiheisilla asioilla. Viikko sitten keskiviikkona oli meidän agilityryhmän 1-vuotispäivä (tosin me aloitimme Jillan kanssa vasta myöhemmin) ja sen kunniaksi meillä oli pienet kisat. Jokainen teki ensin 14 esteen radan ja toisella kierroksella sama rata mutta toisinpäin. Tarkoituksena oli saada mahdollisimman lähelle sama aika ja virheestä tuli +2 sekuntia. Jilla oli hyvin kuulolla ja teki hienosti töitä, etenkin keppien aloitukset onnistui hyvin. Lopulta selvisi, että meidän ratojen aikaero oli vain reilu sekunti, joka olikin meidän ryhmän paras tulos! Yksi kontaktivirhe taisi toisella radalla tulla, mutta muuten puhdasta menoa. Tästä innostuneena ilmoitinkin Jillan seuran omiin kisoihin 20 pvä tätä kuuta :).

Viime viikonloppuna pentujen Vili-iskä oli ollut Virossa näyttelyissä. Molempina päivinä Vili sai cacibin ollen rop ja nappasi molempina päivinä vielä ryp4-sijoitukset, lauantaina vieläpä suomalaiselta tuomarilta. Hieno juttu!

Elvi oli mätsärissä kokemusta saamassa lauantaina ja samassa mätsärissä Mika oli Sannin kanssa ollut junior handler kehässä voittaen koko kisan useamman kilpailijan joukosta!

Kuten otsikko vähän jo vihjaa, kävin Lontoossa serkkuni kanssa viime viikolla. Lähdimme torstaina ja tulimme myöhään sunnuntaina kotiin. Paljon oli hienoja nähtävyyksiä ja olikin oikein hauska reissu :). Kuvat puhukoon enemmän puolestaan, niitä tulikin otettua yli 600 :O. Alkuviikko onkin mennyt koulussa ja töissä ja siksi blogiakaan en ole kerennyt päivitellä. Eilen Jilla sai olla Mustissa & Mirrissä pari tuntia töissä mukana "viihdyttämässä asiakkaita" :D.

Tässä muutamia kuvia :)