Meillä on ollut Jillan kanssa kisapäiviä nyt lauantaina sekä sunnuntaina. Henkisesti vähän rankkaa, myönnetään :) mutta Jilla jaksoi hienosti rankan viikonlopun.

Lauantaina oltiin Ritvan ja Pimun kyydillä Mikkelissä agikisoissa. Ekalla radalla ohjaaja mokasi (taas), en kerennyt vaihtamaan keppien jälkeen puolta ja niin Jilla valitsi väärän putken pään, josta rata hylkääntyi. Toisella radalla tiukka kurvi putkeen ja siitä Jilla juoksi ohi, ja sai yhden virheen ja sitten hylky tuli renkaalta, jonka se hyppäsi sivusta. Kolmas rata oli meidän paras, saatiin tulos 5, yksi virhe tuli kun alussa jäin ohjauksessa niin paljon jälkeen. Ihanneaika alittui -5 sekuntia.

Monia hyviä kohtiakin oli meidän radoissa. Kaikki kontaktit (keinu, A ja puomi) oli molemmilla radoilla ja silti onnistuttiin tekemään kaikki kontaktit ja kepit meni ihan tosi hienosti. Toisella radalla leikkasin juuri ennen keppejä ja silti Jilla teki hyvät keppien aloitukset ja pujotteli loppuun asti :)

Tänään oltiin Haukkulaaksossa tokokokeessa, molemmat ekaa kertaa AVOluokassa. Sen suurempia tavoitteita ei ollut, kuin tutustua miten se AVO etenee ja katsoa millä mallilla meidän liikkeet on. Nyt tietää mitä treenata ja muutama iloinen yllätyskin tuli :). Sen mitä huomasin, niin Jillan "moottori" kestää jo tehdä useempia liikkeitä peräjälkeen hyvässä vireessä. Tästä on hyvä jatkaa!

Paikkamakuu 0 : Nousi seisomaan kun menin piiloon... Lisää treeniä!

Seuraaminen 8,5 : Hyvässä kontaktissa, jossain täyskäännöksessä jäi vähän jälkeen.

Maahanmeno 9: Vähän hidas maahanmeno, muuten hyvä.

Seisominen 9,5 : Se meni hyvin.

Noutaminen 6: Pisteet ropisi siitä, kun Jilla ravisteli palautuksessa kapulaa aika paljon.

Kauko-ohjaus 6,5: Yksi istuminen jäi väliin. Pitää harjoitella sitä että liikkeenohjaaja voi olla koiran etuviistossa. Ollaan harjoiteltu aina niin, että liikkuri on ollut Jillan takana.

Hyppy 8: Jäi seisomaan hypyn taakse (Jilla muistelee ilmeisesti ALO luokan hyppyä)

Kokonaisvaikutus 8: Koira tekee innokkaasti, vaatii vielä pientä hiomista :).

= 124,5 pistettä, 3. tulos.

Hyviä uutisia Ellalta. Tänään oli Elvi esiintynyt Helsingin KV näyttelyssä ja ollut hienosti ROP Saksalaisella tuomarilla, ja näinollen Elvi sai toisen Sertin :). Kiitos ja onnittelut Ella!

Mitään aiheeseen liittyvää kuvaa ei ole tarjolla, tässä Jilla viime muutamia kuukausia sitten. Kovasti on jo maisema kesäisempi :)