Meillä koirat "juhlii" peräjälkeisinä päivinä, Jilla on syntynyt 16 pvä, Sanni 17 pvä ja Tamara 18 pvä =D.

Tamikselle ja sisaruksille tuli sunnuntaina ikää mittariin 5 kk, eli pikkupentuikä ajatellen epävirallisia näyttelykehiä. Ensi viikolla Tamara debytoi "vaatimattomasti" erkkarissa ;). Elvi-sisko kerkesi viime lauantaina mätsäriin harjoittelemaan kehäkäyttäytymistä, kovin oli rohkea pentu, joskin kovasti kiinnosti kaikki muut ihmiset ja koirat ja yhtään ei helpottanut se, että olin itse siellä töissä, pentujen kehässä kehäsihteerinä!

Käytettiin pentu vaa'assa ja mittauksessa kun tuli taas yksi kuukausi lisää mittariin. 4 kk vanhana painoa oli n. 9 kg ja korkeutta n. 40,5 cm niin nyt sunnuntaina (5kk vanhana) painoa oli n. 12.4 kg ja korkeutta n. 44,5 cm! Tasaista kasvamista ollut kokoajan.

Pennut tuntuu olevan aikamoisia vesipetoja, toiset jopa hyppää laiturilta! =D

Eilen käytiin Jillan kanssa agitreeneissä. Itse menin suoraan töistä treeneihin, mutta eihän siinä, hyvin kerettiin =). Jilla on nyt muutaman viime kerran aikana mennyt tosi hyvin, se on kestänyt lähdössä yleensä paikallaan ja kuunnellut radalla ja irronut hyvi! Yes! Jospa sit ens kesänä kokeillaa kisakenttiä, olis vähän sellanen varovainen tavote =).

Kyllä ollaan vähän tokoakin pidetty mielessä tuossa omalla tiellä. Pitäs vaa mennä enemmän häiriötä tuottaviin paikkoihin Jillan kanssa. Yritän joskus saada vaikka Ella videokameran kanssa, että sais tännekin vähän pätkiä ;)?

Eilen agitreenien jälkeen vietiin kelpiet uimaan. Tamis lähti jo kepin perään polskimaan pienen matkan =). Jilla nyt hakee pidemmältä ja se on itseasiassa aika nopea uimari.

Aina kun auton takakontti on auki, sieltä löytää kaksi sulkaan väristä matkustajaa. Eikä ne meinaa pois sieltä tulla laisinkaan :O. Tamaralla oli häkki pentuaikoina, missä se matkusti, nyt se on siirtynyt isojen puolelle ja kontti on taas suurempi ilman häkkiä ;).

Tamara lempiasennossaan 5 kk päivänä =)