Käytiin eilen pakkasesta huolimatta tokoilemassa kokoonpanolla minä&Jilla, äippä&Tamsku ja Arja&Alvin. Tehtiin ihan vaan muutama liike per nenä mutta hyviä pätkiä saatiin.

Tamsku otti noudon ja seuraamista. Tamksu kyllä noutaa innokkaasti, mutta ei osaa vielä lopun palautusasentoa eikä oikein kestä ilman kiinni pitämistä paikallaan kapulaa heitettäessä. Nyt ollaan päästy siihen, että kun ohjaaja ottaa kaksi askelta eteenpäin, heittää sitten kapulan ja palaa koiran luokse, niin Tamskun peppu kestää maassa. Ajattateltiin että siitä sitten lähtee pikkuhiljaa pienentämään välimatkaa. Tiedä sitten toimiiko tuo, mutta jotain pitää yrittää :). Seuraaminen onnistui ihan hienosti, nyt se jopa jäi pysähtyessä suoraan perusasentoon. Lopun luoksetulo onnistui ihan hyvin, Tamskun eteentulo on pienen avustuksen kanssa suoristunut siitä mitä se oli vähänaikaa sitten.

Alvinin kanssa tehtiin kapulan heitto samoin kun Tamskulla ja nätisti se siinä pysyi ja kapulan haki innokkaasti... pienen avustuksen jälkeen se myös toi kapulan ohjaajalle. Seuraaminen näytti uuden palkkaussysteemin myötä parantuneen, eilen ei seuratessa edistänyt olleenkaan. Lopun luoksetulo oli myös hieno, Alvin tajuaa jarruttaa hyvissä ajoin, Tamsku kun tuppaa joskus törmäämään polviin.

Jilla oli pätevä. Jospa se minunkin kadonnut tokointo sieltä nousisi eilisen myötä. Otettiin liikkeestä seisominen ja ohittaessa annoin sille varmuudeksi vielä toisen käskyn, niin saatiin siitä onnistunut suoritus. Nouto oli Jillalle se kierroksia nostattava liike. Tuon hieman suuremman ja painavamman kapulan myötä se ottaa sen maasta paremmin, eikä enää hyökkää kapulaa kohden niin pahasti. Kerran jouduin kieltämään sitä, kun se tuppaa palautuksessa ravistelemaan kapulaa. Senjälkeen otettiin kaksi luoksetulon pysäytystä (meidän suurin ongelma) ja ne meni niin napakasti ja hyvällä pysähdyksellä että lopetettiin palkkauksen jälkeen siihen. Ai kun en itse nyt pilaisi vaan tuota!

Itselläni oli koitos perjantaina, kun oli äikän YO-kokeen toinen osa. Jospa sitä oltaisin taas askel lähempänä valkolakkia, toivottavasti...

Ja meidän pikkuleijonat täyttää kohta 2 vuotta ! Aika juoksee hurjan nopsaan !

Alla muuta vauhtikuva äidistä ja tyttärestä

Taimi Taateli

ja alla olevassa kuvassa Jilla Hippunen