Eilen oltiin Lpky:n yleisissä tokotreeneissä tapiksella. Alo ja Avo treenasi yhdessä ryhmässä, joten en päässyt molempien tyttöjen kanssa osallistumaan. Päätin valita Tamsun, se näistä kumminkin enemmän tarvitsee häiriötreeniä.

Meidän ryhmässä taisi olla kahdeksan koiraa, joista kuusi taisi olla noutajia. Edustimme siis vähemmistöä :D. Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Ei Tamsulla siinä mitään ongelmaa ole, kun se niin ihmisistä tykkää, mutta ei se oikein malttaisi siinä sivulla odotella, kun kaiken pitäisi tapahtua nopeasti. Paikkamakuu 2 min meni hienosti, meni ekalla maahan, makasi rauhallisen näköisenä kokoajan, perusasentoon vaati kaksi käskyä.

Sitten liikkeestä maahan kokeenomaiseati -> onnistui. Jee, tämä on ollut meille vaikeampi kuin seisominen. Tehtiin myös pari toistoa, mutta niistä palkkasin sitten heti maahan-käskyn jälkeen. Pari luoksetuloa, molemmat onnistui. Hyppy, onnistui hienosti, mutta hypyn takana ottaa askelia, kun se maltti ei Tamskun mielestä ole valttia. Saatiin kehuja, että osataan hyvin alon liikkeitä. Mutta Tamskua luultiin paljon nuoremmaksi kuin se oikeasti on. Se ehkä antaa vähän pentumaisen kuvan itsestään kun on niin kovin innokas (ja "vähän" välillä myös malttamaton..).

Jilla oli autossa odottelemassa, joten menin siihen kentän viereen ottamaan sen kanssa muutaman liikkeen takapalkalle. Siinä sitten autolle mentäessä se oli minulla irti "kun sehän kulkee minun mukana kuin varjo". Tämän kelpie-rouvan naama venähti kun se tajusi että hän ei pääsekään treenikentälle ja arvatkaa mitä? Tämä aina-niin-tottelevainen lähti hipsimään kentälle päin muiden sekaan eikä edes katsonut minuun päin! Sain sen kyllä kiinni, mutta piti tämäkin päivä nähdä :D.

Tokokuvia kun ei ole niin kaivellaan mitä löydetään. Tytöt kisareissulla....

unnamed1-normal.jpg

Hirveän huono laatu, kun on kännykällä otettu, mutta aamulla herätessä näkymä oli tämä. Kyllä ne taitaa toisistaan tykätä :)

unnamed-normal.jpg

Sitten vähän parempiakin kuvia. Tamsu Pyhtäällä agikisoissa © Jari Piira

10603931_775140115842699_800457403795412

Jilla samaisissa kisoissa © Jari Piira

10628721_775140375842673_446683400898758