Pyörähdettiin Haminassa näyttelyssä viettämässä äitienpäivää, Tamsku ja Tarmo kävivät Åke Cronanderin tuomaroitavana. Molemmat esiintyvät hyvin, Tarmo etenkin. Tamskulla oli ekalla kierroksella kovin kiire, joten sitä pitää koittaa vielä parantaa ja saada se tajuamaan että "maltti on valttia" heh.

Molemmat saivat pitkät ja hyvät arvostelut sekä laatumaininnan erinomainen (Tarmo eri/1 ja Tamsku eri/2). Sa:ta ei kummallekaan irronnut. Tamsku on kyllä saanut tältä tuomarilta junnuna sertin, mutta viime sunnuntaina sai seuraavanlaisen arvion:

Bra helhet. Feminin. Bra huvudform. Fint Uttryck. Lite kraftig hals. Tillräckligt förbrodt. Välkroppad. Något gögt hull. Bra överlinje. Goda vinklar. Aningen brant kors. Bra päls & ben & tassar. Rör sig med tillräcklig. Stegläg lite lös i armbågarna. Eri/2

Vaan oli meillä kuitenkin kiva päivä, iso kehä ja hyvä ilma. Haminan kehästä on kamerassa kuviakin, mutta en saa niitä koneelle, kun se johto on vanhemmillani. Kaivoin muistojen syövereistä kuitenkin näyttelykuvan.

Kuva on vuoden 2010 erkkarista ja ensi lauantaina on suuntana sitten taas tämän vuoden erkkari, en jaksaisi odottaa :).

Sisarukset Jilla & Rape erkkarin -10 kaunein narttu ja uros

rop%20ja%20vsp-normal.jpg