Viime viikonloppuna oltiin tehokkaita, Tamsku, Tarmo ja Elvi treenasi lpky:n näyttelykoulutuksessa esiintymistä ja Jillan kanssa kurvailtiin vielä agin epiksissä. Näyttelytreenit meni kaikkien osalta mukavasti, Elvi oli hienosti paikallaan kopeloidessa, Tamsku malttoi ravata jo ilman laukka-askelia ja Tarmo näki ekaa kertaa niin paljon muita koiria kerralla ja lopussa malttoi jo seisoa ihan hienosti paikallaan.

Me Jillan kanssa vähän hölmöiltiin epiksissä. Alku lähti tosi hienosti käyntiin ja radan puolenvälin jälkeen meillä homma levisi jotenkin pipariksi. Molemmilta meni pakka vähän sekaisin. Mutta oli radassa myös hyviä kohtia, kepit meni ongelmitta vaikka jäin "väärälle" puolelle ja kontaktit Jilla oli kuulolla. Tiistaina sitten reenailtiin Ellan ja Jossun kanssa agikoukeroita. Niin kauan meillä menee hyvin, kun joudan itse oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Niin, ja se piti vielä mainita, Tamsulle 10 pistettä ja papukaijamerkki, tätä menoa se on kohta emäänsä parempi agissa. Tai sitten tämä on vielä aloittelijan tuuria.

Nähtiin Kuura ennen näyttelykoulutusta, kun Kuuris oli treenaamassa flyball-lajia. Aika samanvärisiä oli harmaahapsit Kuura ja Tarmo.

kuura-normal.jpg

kuura2-normal.jpg

Daisy oman ihmisen sylissä

daisy-normal.jpg

Papu on mahdoton pinkoja, nopeat kurvit ja kova vauhti. Topin kuvaamana, välillä pitää huilatakin.

Papu-normal.jpg

Elvi kävi möllitokoilemassa avoluokassa, ja videolta katsoin että hyvällä mallilla on liikeet. Paremmalla kun minulla ja Jillalla.

elvi2-normal.jpg

elvi-normal.jpg