Aamulla oli aikainen lähtö kohti Joensuuta, matkassa mukana Ella&Elvi, Arja&Tarmo, minä&Tamsku. Kevään viimeinen näyttely ennen kesätöitä ja kelpoja oli 9, tuomarinamme Zafra Sirik.

Onneksi ilma oli hyvä ja ihmeen pirteä olo oli sitten, vaikka olin ollut iltavuorossa töissä ja katsonut illalla lätkäpelin. Tykkäsin kovasti myös näyttelypaikasta. Tuomari oli nopea ja pian olikin sitten jo meidän vuoro. Kaikilla meni hyvin ja jokainen sai jotain, ei hullumpi reissu.

Uroksia oli paikalla viisi, joista Tarmo oli lopulta ykkönen, saaden sert, cacib, vsp. Narttuja oli neljä, joista meidän oli sitten Tamsku pn2, cacib ja Elvi pn3, vara-cacib.

Tamsku sai toisen suomen cacibin ja virosta sillä on jo yksi. Yhtä uupuu siis vielä ulkomailta, katsotaan millon ehditään sitä yrittämään. Elvillä suomen cacibit jo onkin ja Tarmo sai kolmesta nuortenluokan näyttelystään ne kaksi suomen cacibia. Jilla-mamman oli äiti harjannut, kun se pudottaa turkkia kovasti...ja keskittyy kannustamaan lapsiaan.

Anniina ja Kuura olivat olleet ekaa kertaa agilityn epiksissä ja heti voittaneet. Onnea sinnekin suuntaan, tästä on hyvä jatkaa!

Tarmo, Tamsku, Elvi

IMG_0815-normal.jpg

Näyttelyn jälkeen nälkäisenä ei ole ehkä parempaa kuin grilliruoka :)

IMG_0816-normal.jpgIMG_0817-normal.jpg