Ihan ekana, hyvää äitenpäivää kaikille! Me vietettiin sitä tänään oman seuran agikisoissa niin, että Tamskulla oli aamulla kaksi ykkösten rataa ja Jillalla päivällä kaksi kakkosten rataa. Täytyy sanoa, että nyt on niin väsynyt ihminen, että saattaa tulla lyhyt päivitys. Kisat tuomaroi Harri Huittinen.

Tamskun kanssa aloitettiin ja sillä oli vähän liikaa intoa ja vauhtia. Heti neljännellä tai viidennellä esteellä homma vähän levisi, kun Tamsku juoksi hypyn ohi ja minäkin huidoin menemään ties missä. Hylky tuloksena siis. Ennen toista rataa Tamsku oli jo rauhallisempi ja ihan hyvillä mielillä taas radalle. Taas jäin tietysti monessa kohdassa paljon jälkeen, mutta Tamsku teki rataa hyvin ja nollalla maaliin! Aika oli -10.46 millä irtosi tämän radan voitto. Tämä oli Tamskulle kolmas luva, joten saatiin sert ja siirto kakkosiin! Hurjaa.

Ennen Jillan ratoja oli ykkösten ja kakkosten hyppyradat välissä ja siinä olikin sitten aikaa odotella. Jillan kanssa eka agirata meni vähän sähläykseksi, minusta tuntuu että olisi pitänyt ohjata jotenkin napakammin. Hylky tuloksena. Toinen rata menikin paljon paremmin ja sieltä tuli yksi virhe (kielto kepeiltä) ja tuloksella 5 maaliin. Tältä radalta sitten 2. sija.

Koirilla ei ollut niin pitkä päivä, kuin minulla, onneksi äiti kävi hakemassa Tamskun kotiin ja tuomassa Jillan tilalle. Ei tarvinnut niiden ihan kokopäivää siellä olla. Nyt minulla onkin sitten pulma, kun molemmat kisaa samassa luokassa. Vaikea keskittyä molempiin samalla radalla. Oli mukava nähdä tuttuja ja onnea muillekin menestyneille!

Tamskun kanssa palkinnoilla

unvnamed.jpg

Jillakin sai palkintokassin

11216329_10205327938935499_818860259_n.j

En olisi uskonut että tänä vuonna kuusi starttia ja Tamsku on kakkosissa

unnammed.jpg

Hyvää äitenpäivää Äiti!

uqnnamed.jpg