Pääsiäisnäyttelyn merkeissä vietettiin tämä(kin) pääsiäinen. Lauantai pystytystalkoissa, sunnuntaina Sanni rotukehässä ja junior handler ja maanantaina pelkkä junior handler.

Sunnuntaina aamu aloitettiin kelpieitä katsellen, joita olikin paikalla mukava määrä, 17. Pentujen Vili-iskä oli myös paikalla ja se olikin kiva juttu, sillä osa jälkikasvun tulevista omistajista näki Vilin ihan livenä. Vili voitti luokkansa erinomaisella, oli lopulta paras uros ja VSP ja sai sertin! Onnea!

Kuvaaminen ei ollut mitenkään helppoa ja kuvat ovat sen mukaisia....

Sitten Vilin perhe sekä isä itse kävivät katsomassa pentuja. Vili tykkäsi pennusta ja käyttäytyi tosi hienosti. Sisälle tultaessa pennut tekivät löydön - iskän hihna! Jota sitten kuuden pennun toimesta vedettiin eri suuntiin =).

Sanni kävi sitten päivällä rotukehässä Päivi Eerolan tuomaroimana. Tuloksena EH/4, johon olen ihan tyytyväinen ja arvostelu oli Sannin näköinen:

Kookas, vankka runkoinen, pitkälinjainen narttu. Riittävä sukupuolileima päässä, kookkaat silmät ja korvat. Hyvä ylälinja, tasapainoiset kulmaukset. Esiintyy edukseen.

Junior handler - kehäänkin kerettiin, vaikka pelkäsin niiden menevän päällekäin. Tuomari, Outi Piisi-Putta teetti kolmion ja edestakasin (muistaakseni). Sijoituksille asti ei tälläkertaa päästy, mutta Sanni esiintyi hienosti =).

Maanantaina sitten pelkkä junior handler, Pävi Eerolan tuomaroidessa. Hän teetti kilpailijoille kolmion väärinpäin sekä edestakasin. Päästiin Sannin kanssa 7 parhaan joukkoon, mutta viime hetkillä jäimme ilman sijoitusta. Olin kyllä tyytyväinen tuohon jatkoon pääsyynkin, sillä taso oli hyvä =).