Tänään oli meidän oman seuran kisat, tuomarina Marjo Heino. Me Jillan kanssa oltiin sekä agiradalla että hyppiksellä. Tulokset noudattaa samaa kaavaa :D. Agirata meni hirmu mukavasti, harmittava 5 yhdeltä hypyltä. TAAS vitonen. Hyppiksellä meillä tuli virhe heti radan alussa, kun keppien jälkeen oli putki tarjolla. Jilla lukitsi putken ja siinä ei ohjaajalla ollut enää mitään tehtävissä. Tästä hylky. Paljon oli meidän radoissa hyvää, lähdöt kestää, kontaktit toimii, kepit ei jääneet kesken ja rimat pysyi ylhäällä. Ihan hyvillä mielin kohti seuraavia kisoja. Ei tämä meidän kisailu sellain vakavaa ole, Jillan kanssa on hyvä harjoitella omaa ohjausta, joten tietää mitä sitten seuraavan kanssa tekee paremmin ;).

Asiasta näyttelyihin. Pyysin Ellaa tuomaan Cruftsin näyttelystä numerolapun pidikkeen, jossa kelpie. Ja sellaisen sain, aika hieno on, vaikka itse sanonkin ;).

Ja hippunen taas tokojuttuja. Käytiin Tamskun kanssa sunnuntaina ihan keskustan tuntumassa tokoilemassa, missä saatiin vähän toisenlainen ympäristö ja häiriö. Jospa me uskalletaan kesällä kokeeseen, ehkä.

Tunnelmia agihallilta

Jilla1-normal.jpg

Ja se neula, sattuu hyvin Kuuran ja Tarmon väriin, heh.

Neula-normal.jpg