Otsikko kuvaa lähinnä alla olevia kuvia. On me muutakin tehty, kuin nukuttu. Sunnuntaista kun on muodostunut treenipäivä, niin oltiin taas agihallilla Jillan ja Tamsun kanssa. Tokojutut on nyt ihan jääneet, eihän me mihin kokeisiin voida mennä jos ei yhtään treenata. Tekisi mieli syyttää lunta ja pakkasta, ja kuinka kesällä toko on kivempaa. Seliseli :)

Viikonloppuna unohtui kynnet leikata niin tänään Jilla joutui manikyyriin. En muista olenko jo kertonut miten tämä näiden kanssa tapahtuu. Jos molemmat on paikalla, istun lattialla sakset kädessä ja kysyn kumpi tulee ensin. Kumpikaan ei haluaisi, Jilla menee portaiden alle kun ei olisi paikalla ollenkaan ja Tamsku kilttinä tyttönä tulee reippaasti paikalle.

Tamsu mielellään kellahtaa selälleen, tassut kohti taivasta. Yrittää kyllä tasaisin väliajoin nousta ylös. Kun homma on ohi, kehutaan ja Tamsku juoksee mielissään sinne ja tänne. Jillaa sitten pyydetään paikalle ja odotetaan, kun tämä kävelee kun hidastetussa elokuvassa, seisahtaa eteen ja antaa leikata hirmu hyvin, on suorastaan kauhusta jäykkä ja seisoo hievahtamatta. Jillalla on jotenkin helpommat kynnet leikata, ne on ohuemmatkin kuin Tamsulla. Kun Jillan kohdalla homma on ohi, sen on ihan pakko saada ne sakset itselleen. Vie ne todennäkösesti rappujen alle ja palauttaa käskystä, kun tietää että saa sitten herkkua...

Unikuva numero1. Ja unikaveri (yksi monista..)

unnamed5.jpg

Teemu laittoi tyynyn Jillalle ja Jilla sitten kävi pää tyynyllä nukkumaan. Jillako lellikki?!

unnamed6.jpg

Jilla kuiskaa salaisuuksia Tamskun korvaan (tai sitten ei..) :D

unnamed7.jpg

Tämä on pakko laittaa! Kuva siis minun ja Ellan keskustelusta, johon Elvi laittoi peukkuja, hassu :)

photo.php.jpg