Tänään käytiin Pyhtäällä agilitykisoissa, pitkästä aikaa olin molempien kelpojen kanssa liikenteessä. Kisat alkoivat mukavan myöhään (lue: sain nukkua hieman pidempään), sateelta säästyttiin ja Salme Mujusen radat oli oikein mukavat.

Jilla starttasi lähtölisoissa ekana ja sen kanssa eka agilityrata oli tosi hieno ja sujuva. Yksi rima tuli alas, minkä seurauksena tulos 5 ja aika huimat -24,01. Koska nollia ei kukaan saanut ja meillä oli nopein vitonen, niin voitimme tämän radan ja palkinnot oli hyvin mieluisia (ne lelut etenkin, nämä sai vinkulelun rikki kahdessa minuutissa...).

Tamsku oli sitten lähtölistoissa vikana ja me saatiin heti alkusuoralla hylky, koska Tamsku meni renkaan ali ja ehti hypätä edessä olevan hypyn yli. Korjattiin kuitenkin rengas ja jatkettiin matkaa. Loppurata meni puhtaasti!! Olin niin hirmu tyytyväinen ja Tamsu sai maalissa kyllä kovin kehuja.

Toinen agirata meni Jillan kanssa pieleen, kun jäin jo paljon ennen putkea jälkeen ja ohjasin sitten huonosti, jolloin Jilla valitsi väärän pään. Siitä hylky, muuten puhdas rata. Miksi se edellisen radan rima ei voinut kolahtaa alas tällä radalla? ;)

Tämän toisen radan heti toinen este oli kepit mikä olikin Tamskulle hankala. Se käy alussa aika kierroksilla ja ei sitten malttanut aloittaa pujottelua. Otettiin kepit uudestaan ja jatkettiin matkaa. Seuraava virhe kävi loppuradasta, jolla Tamsu ehti juosta yhden hypyn ohi ja hyppäsi sen sitten väärään suuntaan, josta hylky. Muuten meni hyvin, rengaskin onnistui.

Sellainen kisapäivä, jäi hyvä mieli, minä vain olen kovin hidas :). Tamsku saa erityisesti kehuja siitä, että ollaan kesän aikana tehty säännöllisen epäsäännöllisesti niitä irtoamis harjoituksia ja se on selvästi tuottanut tulosta. Nyt kyllä irtoaa ja etenkin se tykkää putkista ja hakee niitä mielellään. Sinällään nämä tuntuu erilaisille, että Jilla selvästi suorittaa rataa ja Tamskun tarkotus on mennä mahdollisimman lujaa. Vaikea selittää.... Mutta kyllä näiden kanssa on kiva harrastaa, molemmat tytöt teki tänään parhaansa.

Tällä porukalla oltiin liikenteessä, Tamsu, Jilla, Bertta ja Saga...Satun ottamassa kuvassa.

7056_762550000469596_4699661713532865955

Löysin sattumalta tämän kuvan, mikä on otettu keväällä Jillasta. Kuvaajana Martta Ala-Krekola. Tämän päivän kisoissakin oli muutama kuvaaja, toivottavasti löydän otoksia jostain.

IMG_1018-normal.jpg