Perjantaina käytiin Tarmon kanssa agilityssä ja hurjasti on kehittynyt tällä treenimäärällä mitä ollaan käyty. Yritetään ehtiä vielä kerran tai pari käymään ennen vuodenvaihdetta. Hilda oli kannustusjoukoissa ihan vaan hengailemassa ja kirjaimellisesti kannusti. Pikkumustan mielestä on ihan epistä kun joutuu olemaan katsojan roolissa toisen ollessa radalla.

Tamsku teki hajuetsintää (sitä grillimaustetta mistä joskus kirjoitin) ja se sujuu samaan malliin. Seuraava askel olisi kai lisätä muita hajuja (tai ehkä tehdä piilotusta ulkona vain grillimausteen kanssa).

Tänään Jilla pääsi Kiitola-halliin treenaamaan tokoa. Yksi tokoryhmäläinen ei päässyt, joten sain ostettua hänen vuoron. Tämä hieman lisäsi tokokipinää, sillä Jilla oli tosi pätevä! Ruutua tehtiin kaksi kertaa ja se löytyi hienosti. Kaukoja takapalkalla, luoksarin stoppi, jäävistä kaksi kertaa istuminen ja kerran maahan. Kierrettiin kartiota myös pitästä matkasta ja leikittiin. Ja ihan ekana oli paikkis mikä sujui kaikilta rauhallisesti. Oli oikein hyvän mielen treeni!

Ennen näitä treenejä oli Hildan ja Elvin näyttelytreeniä. Molemmilta sujui kivasti. Hilda käveli näyttelyhihnassa ekaa kertaa, seisomista ollaan sisällä välillä harjoiteltu. Ella oli tuomarina ja katsoi hampaat sekä tutki. Elvi nyt on kokeneempi ja täytyy sanoa, että juosta sai kovaa ja Elvi liikkui tosi hienosti!

Jilla tarjosi kavereilleen (Tamsku&Hilda) synttärikakkua. Lihapatee, jauhelihaa ja raejuustoa.

induex.jpg

Ammi ja Ymmi eli Tamsku ja Jilla

DSC00088.jpg

Hilda viime tiistaina eli hiukan alle 15 viikkoa

hilda2muoks.jpg

Tamsku ja valkoinen rintamerkki tai siis rintakoru ;-)

DSC00072.jpg

Tällainen on meidän Hildis :-D

DSC00145.jpg