Eli vapaapäivä oli eilen. Se käytettiin hyödyksi ja tehtiin vaikka mitä. Nyt jaksaa olla töissä seuraavat seitsemän päivää. Tämä päivä kuvina, olkaa hyvä :)

Aamupala, johon ehtii vapailla käyttää vähän enemmän aikaa

unnamed-normal.jpg

Vein Teemun töihin, joten auto jäi minulle, haettiin Tamsku. Suunnattiin agihallille, tytöt teki kontakteja, pientä radan pätkää ja hyppytekniikka juttuja (sitä missä matalat hypyt ovat pienillä välimatkoilla). Viimeinen hyppysarjan rima oli korkeammalla ja molemmat tytöt kyllä minusta hyppii sarjan hyvin, rimat ei kolisseet alas. Tällä sarjalla oli kai joku hienompikin nimi..

Laitoin kisailmoja menemään. Meillä on lahjakortteja aika mukavasti, vaikka niitä ollaan jo käytetty. Jillan kanssa suunnataan Haminaan ja molempien typyjen kanssa Mikkeliin. Vaan tietenkään yksikään meidän lahjakorteista ei ole näille seuroille mihin nyt ollaan menossa kisaamaan. Ihanan kallista :) Vaikka ei nämä agilitykisat ole edes kalliita vaikka näyttelyilmoihin verrattuna.

unnamed1-normal.jpg

Käytiin kotona huilaamassa ja suunnattiin tapikselle tokoilemaan. Jilla teki avoimen ja voittajan liikkeitä, omaan tuttuun tyyliinsä. Erityisen hienosti se tekee hyppynoutoa, nyt puuttuttiin huonoon lopun perusasentoon ja saatiin kympin hyppynouto. Paikkamakuussa se ryömi, miten se on nyt puolivuotta onnistunut niin hyvin ja nyt tullut takapakkia :/.

Tamsku teki kaikki alokkaan liikkeet paitsi hihnaseuruuta. Paikkamakuukaan ei tainnut olla ihan kahta minuuttia. Seuruu, siitä palkka. Liikkeestä maahanmeno, luoksetulo ja seisominen ketjutettiin ilman palkkaa. Hyppy ja siitä palkka. Itse liikkeitä Tamsu tekee sikahyvin, mutta se on huono "tarjoamaan" perusasentoja ennen liikkeen aloittamista. Ensimmäinen koe on jo katseltu, jos ei mitään takapakkia treeneissä nyt tule. Joko elokuussa tai sitten lokakuussa.

unnamed5-normal.jpg

Käytiin pikkuveljeni kanssa iltauinnilla. Meillä on tosi hyvä ranta tässä ihan 5 min kävelymatkan päässä.

SAM_0128-normal.jpg

Mama putsaa Tamskun korvat... ja silmät... ja kirputtaa posken. Tamskun pitää olla hoitotoimenpiteiden aikana ihan paikallaan tai muuten tulee noottia mamma-koiralta.

Jotta ei totuus unohtuisi ja elämä kuulostaisi liian aktiiviselta, niin (melkein) joka ilta olen sohvalla viltti korvissa ja katson 24 (se tv-sarja, olen ihan koukussa...).

unnamed4-normal.jpg