Elvi vietti meillä yhden yön hoidossa, eilen tuli ja tänään lähti. Kylläpä se oli helppo ja huomaamaton. Illalla tehtiin pitkä iltalenkki ja otettiin pari kuvaa. Tytöillä oli myös mahdollisuus käydä uimassa, mama käytti tilaisuuden hyväksi ja Elvi oli vieraskorea ja odotteli rannassa. Tytöt tuli keskenään hyvin juttuun, ilman mitään ongelmia.

Perjantaina käytiin agihallilla Tamskun sekä Jillan kanssa. Kyllä on ohjaajan kunto huono, kahden kelpien taktiikka vaatii treeneissä aika paljon :D. Kiva juttu oli se, että siellä oli noin 2-luokan tasoinen rata rakennettu, mitä tehtiin molempien kanssa. Tamskulta tosin helpotin yhden kohdan, kun sen kanssa ei olla paljoa takaakiertoja tehty. Hyvin kulkee tytöt, molemmat. Tamsun kanssa tehtiin lisäksi niitä eteen irtoamisia niin, että oli kaksi hyppyä ja niiden jälkeen palkka. Parin yrityksen jälkeen sain sen irtoamaan palkalle. Tämä sillä ajatuksella jos, tai siis kun jään jälkeen, niin ei tulisi turhaan kieltoja siitä, että Tamsku jää odottelemaan minua. Jilla osaa jo hyvin irrota ja hakea esteitä, sen kanssa keskityttiin enempi kontakteihin. Edellisten kisojen jälkeen ei ollakaan treenattu, meillä oli siis pieni agiloma. Oman ryhmän treeneihin ei Jillan kanssa päästy iltavuorojen takia.

Koska työvuorolistoissa minua hellitään parillakin vapaalla viiikonlopulla ja näistä treeneistä jäi niin hirveän hyvä mieli, selailin kisakalenteria. Hamina ja Mikkeli olisi nyt kovasti houkutuksena lähteä.

Näyttelysuunnitelmiakin on, erkkari lähenee jo pikkuhiljaa. Tamsku on pudottanut turkkinsa täysin, Jilla on ihan mukavassa karvassa. Ilmoitin molemmat tytöt pitkästä aikaa. En vain yhtään tiedä miten järkkäilen esittämispuolen, kun molemmat on valionarttuja. Pakko jonkun esittää toinen kun ovat samaan aikaan kehässä. Kumpikin on hankalia esittää.....! Tamsku vetää kehässä, kun haluaisi juosta ekana, sille pitää olla napakka. Jilla taas ei näytä korvia kehässä, siihen ei auta vaikka olisi napakka.

Jilla on nähnyt luontodokumenttia taas ihan livenä. Pienen ajan sisällä se on napannut kärpäsen, nähnyt oravanpoikasen, aikuisen oravan ja siilin. Näitä muita se ei onneksi ole napannut. Kärpänen taisi päätyä sen tai Tamskun välipalaksi.

Tänään tehtiin tokoa, mutta siitä lisää ensi kerralla.

Jilla ja tyttärensä Elvi

SAM_0029-normal.jpg

SAM_0023-normal.jpg

SAM_0013-normal.jpg