Niin paljon ollut menoa loman aikana, ettei paljon tietokoneelle ole ehtinyt istahtaa. Ehdin tässä välissä käydä reissussa junallakin. Eilen kävin Jillan ja Tamsun kanssa agihallilla ja tehtiin valmiin ratapohjan mukaisesti rataa. Jillan kanssa virheiltä vältyttiin, tosin tehtiin helpomman kaavan kautta. Tamskun kanssa yhdessä kohdassa en ehtinyt sitä ohjaamaan ja ohjauslinjakin oli ihan huono. Se on niin nopea ja erilainen (ja kokemattomampi) kuin Jilla. Totesin etten osaa siitä kohdasta omin neuvoin suoriutua, joten tehtiin yhden hypyn tilalla A-este. Näin saatiin sekin kohta radasta toimimaan. Alkuun oli muuten viiden hypyn suora. Tiesin että Jillan voi viiden hypyn taakse jättää ja uhkarohkeana kokeilin myös Tamskun kanssa. Kyllähän se toimi, Tamsu hyppi hienosti kaikki hypyt matkanvarrella vaikka ohjaaja olikin poikkeuksellisen kaukana.

Ajeltiin vielä alakylään treenien jälkeen ja lähdettiin Idan kanssa lenkille. Kyllä meidän joskus pitäisi ottaa kuva, hauskan näköinen lauma siinä meidän kanssa kävelee! Kaksi kelpietä, kaksi setteriä ja yksi sheltti. Ja kaikki sovussa.

Isan kanssa meillä oli puhetta että loman aikana pitäisi nähdä ja käydä kävelyllä. Saatiin eilen vielä Daisystä ja Isasta lenkkiseuraa ja kierrettiin iltakävely. Kyllä oli tämän päivän jälkeen aktiivisuusrannekekin tyytyväinen, yli 20 000 askelta ja liikunnalliset tavoitteet täyttyi :). Kiitosta meidän lenkkiseuralaisille!

Tässä Tamsu 5v päivänään, vähän olisi paremmassa asennossa voinut seisoa...

DSC00032.jpg

Ja siinä vieressä Jilla keskittyy kaivuutöihin :-)

DSC00034.jpg